seeh.

Beeldschermbrillen

hoe werkt het

Hoe werkt een beeldschermbril kopen?

Een beeldschermbril kopen voor je medewerkers is heel eenvoudig, zeker met de uitstekende service van seeh. en Hans Anders. Je werknemers zijn welkom bij maar liefst 260 Hans Anders vestigingen in heel Nederland. Er is dus altijd een vestiging bij jouw medewerker in de buurt. Dat geeft je de mogelijkheid snel te schakelen en de kans om je door een professional van advies te laten voorzien. En niet te vergeten een correcte aanmeting en hulp bij je administratieve afhandeling.

Aanmelden

Je kunt je organisatie eenmalig online aanmelden wanneer je beeldschermbrillen wilt aanschaffen. Na verwerking van je bedrijfsgegevens van het aanmeldformulier ontvang jij je login gegevens van ons.

Bestellen

Met je persoonlijke login kun je voortaan voor je organisatie opdrachtbonnen downloaden. Met de opdrachtbon kan jouw medewerker naar een Hans Anders winkel in de buurt om een bril naar wens uit te zoeken, aan te laten meten en te bestellen. Dat is voor je medewerker ook erg gemakkelijk en duidelijk.

Werkplekinventarisatie

Met het bestelformulier wordt ook een formulier voor een werkplekinventarisatie meegezonden. Het formulier kan worden ingevuld en worden meegenomen naar de Hans Anders winkel. Onze medewerker kan de bril dan direct afstemmen op de werkzaamheden en werkplek. Helemaal op maat dus.

Volop keuze uit meer dan 750 monturen

Ook voor beeldschermbrillen kun je kiezen uit de gehele collectie, van exclusieve Hans Anders monturen tot internationale topmerken. Hans Anders zorgt ervoor dat altijd de laatste mode op het gebied van brillen in huis is. Hierdoor is een beeldschermbril die je voor je medewerkers aanschaft een hulpmiddel waar ze graag gebruik van zullen maken.

Bril aanmeten

Om je medewerker van de juiste beeldschermbril te voorzien, vindt er eerst een uitgebreide oogmeting plaats. Na levering van de bril besteden we zorg aan het afpassen van de bril, zodat je medewerker de bril met plezier draagt. Deze service is bij onze prijs inbegrepen. Dat vinden we niet meer dan normaal.

Uitlevering en facturatie

Als de bril gereed is, wordt er contact opgenomen met je medewerker, waarna de bril in de winkel met zorg wordt afgesteld. De order wordt door seeh. verwerkt en je organisatie ontvangt hierna de factuur. Een correcte beeldschermbril voor je medewerkers bestellen kost je dus nauwelijks extra tijd, maar levert je wel veel op: een tevreden medewerker en betere resultaten.