Doorgaan naar inhoud

Beeldschermbrillen

RSS
 • Bestaat er een beeldschermbril voor veraf?
  november 28, 2021

  Bestaat er een beeldschermbril voor veraf?

  Dit is een vraag die we vaak langs zien komen. Of de beeldschermbril voor veraf bestaat kunnen we uitleggen door ons aanbod te laten zien. Dit geeft een helder beeld voor het beantwoorden van deze vraag. Over deze opties vertel ik je graag meer in dit artikel.

  Nu lezen
 • Bril van de baas
  oktober 8, 2021

  Bril van de baas? Dit is hoe het zit in 2021

  Een bril van de baas. Het klinkt te gek, maar hoe zit het nou echt? We leggen het je graag uit, want met 20 jaar ervaring hebben we een goed beeld over de vergoeding van de beeldschermbril. Wist je bijvoorbeeld dat de beeldschermbril een Arbovoorziening is volgens artikel 20.1.9. van het Handboek Loonhef?
  Nu lezen
 • Wat doet een beeldschermbril?
  september 22, 2021

  Wat doet een beeldschermbril?

  Een beeldschermbril op sterkte, je hoort er laatste tijd veel over. Wellicht heb je al medewerkers gehad die hier een vergoeding voor hebben gevraagd. Of ben je zelf nu op zoek naar meer informatie, om uiteindelijk tot een regeling te komen voor je medewerkers. Maar wat is een beeldschermbril? En wat doet een beeldschermbril eigenlijk?
  Nu lezen
 • Beeldschermbril online bestellen?
  september 21, 2021

  Beeldschermbril online bestellen?

  Stel je voor, je medewerker heeft een beeldschermbril nodig en vraagt aan jou om een vergoeding hiervoor. Hoe pak je dit aan? Je wil wel een beeldschermbril op sterkte bestellen, maar dan zonder administratieve rompslomp. Wil je net als ruim 4500 andere bedrijven ook makkelijk beeldschermbrillen op sterkte bestellen? Lees dan verder.
  Nu lezen
 • Wat kost een beeldschermbril op sterkte?
  september 21, 2021

  Wat kost een beeldschermbril op sterkte?

  Een beeldschermbril op sterkte is een goede optie wanneer je een groot deel van je tijd besteed achter een scherm of als je wel eens klachten ervaart, zoals rug- en nekpijn of vermoeide ogen. Een beeldschermbril op sterkte zorgt namelijk voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone. Welke sterkte je ook hebt, door het speciale glas hoeven je ogen zich minder in te spannen en raken ze minder snel vermoeid. Daarbij zorgt de beeldschermbril ervoor dat je niet meer met een gespannen houding achter je beeldscherm zit. Kortom, met een beeldschermbril verhoog je je eigen werkcomfort tijdens het thuiswerken of op kantoor. Maar wat kost een beeldschermbril eigenlijk?
  Nu lezen
 • Beeldschermbril vergoeding
  september 17, 2021

  Vergoeding beeldschermbril op sterkte door werkgever

  Er is veel vraag naar informatie over de vergoeding van beeldschermbrillen. De Arbowet verplicht werkgevers om ervoor te zorgen dat beeldschermwerk geen gevaar oplevert voor de veiligheid en de gezondheid van hun werknemers. Beeldschermbrillen zijn uitermate geschikt voor beeldschermwerk.
  Nu lezen
 • Vergoed mijn werkgever een beeldschermbril?
  augustus 6, 2021

  Vergoed mijn werkgever een beeldschermbril?

  Vanuit de Arbowet is iedere werkgever verplicht ervoor te zorgen dat werknemers veilig hun werk kunnen doen. Ook beeldschermwerk mag geen gevaar opleveren voor iemands veiligheid en gezondheid. Om werknemers te beschermen zijn er een aantal regels opgesteld.
  Nu lezen
 • Hoe zorg je voor een comfortabele (thuis)werkplek?
  augustus 6, 2021

  Hoe zorg je voor een comfortabele (thuis)werkplek?

  Wist je dat bijna 4 op de 10 werknemers ten minste 6 uur per dag met een beeldscherm werkt? Nu we massaal thuiswerken is dit aantal zelfs vele malen hoger. Dit kan tot allerlei vervelende klachten leiden zoals: vermoeide ogen, gevoeligheid voor licht en zelfs nek- of rugpijn. Herkenbaar?
  Nu lezen