Doorgaan naar inhoud

Beeldschermbrillen

RSS
 • Wetgeving en fiscaliteit beeldschermbrillen
  januari 26, 2022

  Wetgeving en fiscaliteit beeldschermbrillen 2022

  Hieronder staat een simpel overzicht over de wetgeving en fiscaliteit rondom een beeldschermbril (of computerbril). Wetgeving Is een beeldschermbril verplicht? Beeldschermwerk mag geen gevaar opleveren voor iemands veiligheid en gezondheid. Vanuit de Arbowet is iedere werkgever verplicht ervoor te zorgen dat werknemers
  Nu lezen
 • Wat kost een beeldschermbril op sterkte?
  september 21, 2021

  Wat kost een beeldschermbril op sterkte?

  Een beeldschermbril op sterkte is een goede optie wanneer je een groot deel van je tijd besteed achter een scherm of als je wel eens klachten ervaart, zoals rug- en nekpijn of vermoeide ogen. Een beeldschermbril op sterkte zorgt namelijk voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone. Welke sterkte je ook hebt, door het speciale glas hoeven je ogen zich minder in te spannen en raken ze minder snel vermoeid. Daarbij zorgt de beeldschermbril ervoor dat je niet meer met een gespannen houding achter je beeldscherm zit. Kortom, met een beeldschermbril verhoog je je eigen werkcomfort tijdens het thuiswerken of op kantoor. Maar wat kost een beeldschermbril eigenlijk?
  Nu lezen
 • Beeldschermbril vergoeding
  september 17, 2021

  Vergoeding beeldschermbril op sterkte door werkgever 2022

  Er is veel vraag naar informatie over de vergoeding van beeldschermbrillen. De Arbowet verplicht werkgevers om ervoor te zorgen dat beeldschermwerk geen gevaar oplevert voor de veiligheid en de gezondheid van hun werknemers. Beeldschermbrillen zijn uitermate geschikt voor beeldschermwerk.
  Nu lezen
 • Hoe zorg je voor een comfortabele (thuis)werkplek?
  augustus 6, 2021

  Hoe zorg je voor een comfortabele (thuis)werkplek?

  Wist je dat bijna 4 op de 10 werknemers ten minste 6 uur per dag met een beeldscherm werkt? Nu we massaal thuiswerken is dit aantal zelfs vele malen hoger. Dit kan tot allerlei vervelende klachten leiden zoals: vermoeide ogen, gevoeligheid voor licht en zelfs nek- of rugpijn. Herkenbaar?
  Nu lezen