Doorgaan naar inhoud

Otoplastieken

RSS
 • 3 Tips om nog langer plezier te hebben van je otoplastieken
  april 19, 2022

  3 Tips om nog langer plezier te hebben van je otoplastieken

  Wij bieden met onze partner Alpine gehoorbescherming op maat met het hoogste draagcomfort. Maar je wilt natuurlijk ook zo lang mogelijk plezier hebben van je otoplastieken. Oordoppen hebben een bepaalde levensduur, maar je kunt zelf ook een aantal dingen doen om langer plezier te hebben van je gehoorbescherming. Je leest hier hoe je de houdbaarheid van je oordopjes kunt verlengen.

  Nu lezen
 • 8 Beroepen waar je oordoppen voor je werk nodig hebt
  oktober 15, 2021

  8 Beroepen waar je oordoppen voor je werk nodig hebt

  Veel werkenden worden dagelijks blootgesteld aan schadelijke geluidsniveaus. Het is dan ook niet voor niets dat gehoorschade één van de meest gemelde beroepsziekten is. Het zijn niet alleen de meest voor de hand liggende beroepsgroepen waar men op het werk veel met gehoorschade te maken krijgt. Bekijk de lijst met 8 beroepen hieronder maar.

  Nu lezen
 • Otoplastieken vergoeding
  september 16, 2021

  Hoe zit het met de vergoeding door de werkgever voor otoplastieken?

  Of je nu werkt in de bouw, in de industrie, in de beveiliging, in het ziekenhuis of zelfstandig werkt als klusbedrijf, je krijgt te maken met hard geluid dat jouw gehoor kan beschadigen. Natuurlijk zijn er nog veel meer sectoren waar schadelijk geluid voorkomt. Eén van de hoofdoorzaken van gehoorschade op het werk is onvoldoende gebruik van gehoorbescherming. Het kan leiden tot een hoger ziekteverzuim en een hoger risico op bedrijfsongevallen. Daarom is preventie door middel van de juiste gehoorbescherming erg belangrijk.
  Nu lezen
 • Het belang van gehoorbescherming
  augustus 6, 2021

  Het belang van gehoorbescherming

  Of je nu werkt in de bouw, in de industrie, in de beveiliging, in het ziekenhuis of zelfstandig werkt als klusbedrijf, je krijgt te maken met hard geluid dat jouw gehoor kan beschadigen. Natuurlijk zijn er nog veel meer sectoren waar schadelijk geluid voorkomt. Eén van de hoofdoorzaken van gehoorschade op het werk is onvoldoende gebruik van gehoorbescherming.
  Nu lezen