Doorgaan naar inhoud

Otoplastieken

RSS
 • 3 Tips om nog langer plezier te hebben van je otoplastieken
  april 19, 2022

  3 Tips om nog langer plezier te hebben van je otoplastieken

  Wij bieden met onze partner Alpine gehoorbescherming op maat met het hoogste draagcomfort. Maar je wilt natuurlijk ook zo lang mogelijk plezier hebben van je otoplastieken. Oordoppen hebben een bepaalde levensduur, maar je kunt zelf ook een aantal dingen doen om langer plezier te hebben van je gehoorbescherming. Je leest hier hoe je de houdbaarheid van je oordopjes kunt verlengen.

  Nu lezen
 • Otoplastieken aanmeten
  november 8, 2021

  Hoe worden otoplastieken aangemeten?

  Als bedrijf ben je verplicht (passende) maatregelen te nemen om gehoorschade bij je medewerkers tot een minimum te beperken. Dit doe je met bijvoorbeeld op maat gemaakte oordoppen! Wil je weten hoe deze opgemeten worden? Lees dan verder.
  Nu lezen
 • 8 Beroepen waar je oordoppen voor je werk nodig hebt
  oktober 15, 2021

  8 Beroepen waar je oordoppen voor je werk nodig hebt

  Veel werkenden worden dagelijks blootgesteld aan schadelijke geluidsniveaus. Het is dan ook niet voor niets dat gehoorschade één van de meest gemelde beroepsziekten is. Het zijn niet alleen de meest voor de hand liggende beroepsgroepen waar men op het werk veel met gehoorschade te maken krijgt. Bekijk de lijst met 8 beroepen hieronder maar.

  Nu lezen
 • Otoplastieken op maat
  september 27, 2021

  Hoe werkt het aanmeten van otoplastieken?

  Gehoorbescherming is zo uniek als een vingerafdruk, omdat het individueel wordt aangemeten. Deze gehoorbeschermers worden individueel op maat gemaakt, waardoor de gehoorbescherming erg comfortabel aanvoelt. Maar hoe laat je otoplastieken aanmeten op locatie? Wij vertellen je graag meer hierover.
  Nu lezen
 • Het belang van gehoorbescherming
  augustus 6, 2021

  Het belang van gehoorbescherming

  Of je nu werkt in de bouw, in de industrie, in de beveiliging, in het ziekenhuis of zelfstandig werkt als klusbedrijf, je krijgt te maken met hard geluid dat jouw gehoor kan beschadigen. Natuurlijk zijn er nog veel meer sectoren waar schadelijk geluid voorkomt. Eén van de hoofdoorzaken van gehoorschade op het werk is onvoldoende gebruik van gehoorbescherming.
  Nu lezen