Doorgaan naar inhoud

Veiligheidsbrillen

RSS
 • Wat is de EN 166 normering?
  maart 28, 2022

  Wat is de EN 166 normering?

  Wij staan bekend om de levering van producten van hoogwaardige kwaliteit die altijd voldoen aan de huidige strenge normeringen. Wat zijn deze normeringen? Lees meer over onze Europese normeringen in dit kennisartikel.
  Nu lezen
 • Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?
  september 21, 2021

  Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

  Van een werkplek verwacht je dat je er veilig kunt werken. Maar wanneer je zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Sommige werkomstandigheden eisen dan extra bescherming voor jouw ogen, want tijdens deze werkzaamheden komen er vaak schadelijke stoffen en/of materialen vrij waar we geen rekening mee houden. Een gewone bril kan deze bescherming dan niet bieden. Daarom zijn er veiligheidsbrillen op sterkte. Maar wat kost een veiligheidsbril op sterkte?
  Nu lezen
 • Moet ik als werkgever een veiligheidsbril vergoeden?
  september 16, 2021

  Moet ik als werkgever een veiligheidsbril vergoeden?

  Een werkgever moet zorgdragen voor de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Wanneer zij tijdens hun werk in aanraking komen met stoffen of materialen die splinters en/of losse deeltjes kunnen afgeven, is het belangrijk dat zij hun ogen beschermen, in de vorm van bijvoorbeeld een veiligheidsbril op sterkte. Om werknemers te beschermen zijn er een aantal regels opgesteld.
  Nu lezen