de winkels zijn open

de winkels zijn open

Goed zien en horen is essentieel. Daarom ben je ook nu van harte welkom in onze winkels. Wij volgen de richtlijnen vanuit de overheid om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te maken. Wij adviseren je om vooraf een afspraak te maken met een opticien of audicien.

beste prijs beste prijs

makkelijk makkelijk

makkelijk makkelijk

effectief effectief

veilig & verantwoord naar de winkel

Bij Hans Anders werken we volgens een protocol met strikte regels. Bij een oogmeting of als je komt voor een nieuwe veiligheids-en beeldschermbril of gehoorbescherming. En natuurlijk voor hulp of service van een opticien of audicien.  Om dat goed te kunnen doen, vragen we je een afspraak te maken. Zo zorgen wij ervoor dat het niet te druk wordt. En kun jij erop rekenen dat je meteen geholpen wordt. Goed bekeken toch? Maak gelijk online een afspraak voor een gratis oogmeting of via 088-274 5536 (lokaal tarief).

onze maatregelen

  • Onze opticiens en audiciens dragen beschermende middelen, zoals een mondkapje. We verwachten van jou dat je ook een mondkapje draagt. 
  • Wij blijven thuis bij symptomen van het coronavirus (verkouden, keelpijn, benauwd of andere klachten), doe jij dat ook? Zien we je gewoon een andere keer!
  • Een rustige winkel, daar kun je op rekenen. Dus kunnen er maar een paar mensen tegelijk naar binnen. Kom je alleen of met maximaal 1 persoon?
  • Handontsmettingsmiddel staat al voor je klaar.
  • Hoe blij we ook met je zijn, we houden écht zoveel mogelijk 1.5 meter afstand van jou en van elkaar. De stickers in onze winkels helpen daarbij. En we laten je zelf je bril op- of afzetten bij het afpassen.
  • Pas gerust een bril of zonnebril, maar leg ze in een bakje. Dan kunnen we ze na jouw gebruik gelijk schoonmaken. 
  • Onze meetruimtes, tafels en balies zijn voorzien van hygiëneschermen. En worden ook schoongemaakt na gebruik. Wij houden wel van poetsen. 
  • Betaal je met pin en bij voorkeur contactloos?

dit doen we nog even niet

We kunnen geen otoplastieken (gehoorbescherming op maat) aanmeten op locatie. Dit past niet bij verantwoord winkelen volgens de RIVM-maatregelen. Vanaf 3 maart kunnen wij weer op locatie otoplastieken aanmeten. Heb je dringend gehoorbescherming op maat nodig? Wij adviseren je om dan een afspraak te maken voor een aanmeting in de winkel.

Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >