seeh.

kies de juiste beeldschermbril

Kies de juiste beeldschermbril

Bestaan uw taken uit veel lees- en beeldschermwerk, moet u regelmatig overleg plegen met anderen of vergaderen of moet u vaak van de ene werkplek naar de andere werkplek lopen. Een goede beeldschermbril wordt afgestemd op uw werkzaamheden We hebben voor de verschillende situaties de juiste oplossing.

 

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige glazen worden ingezet bij statische werkzaamheden. Bijvoorbeeld werkzaamheden waarin veel lees- en beeldschermwerk verricht op de zelfde werkplek. We zien deze glazen veel ingezet worden bij jonge medewerkers. (38 tot 42 jaar)

 

Workforce 2

Voor een combinatie van beeldschermwerk, kantoorwerkzaamheden en overleg en vergaderen, adviseren we Workforce 2 Deze glazen zijn perfect als je vooral op korte afstanden werkt. Ze bieden het breedst mogelijke scherpe blikveld tot 2 meter

Afstand. Wanneer u zich van de werkplek verplaatst adviseren we de beeldschermbril af te zetten

 

Workforce 4

Heeft u een dynamische functie waarin u veel van de ene naar de andere werkplek moet lopen, vergaderingen bijwoont en beeldschermwerk en kantoorwerkzaamheden uitvoert, dan is Worforce 4 voor u de ideale oplossing. Deze geavanceerde kantoorglazen hebben nagenoeg geen vertekening en scherp beeld tot 4 meter afstand. U kunt uw beeldschermbril in de meeste werksituaties ophouden.

 

Beeldschermbrillen zijn niet geschikt als volledige vervanging van uw dagelijkse bril en we adviseren er geen voertuigen mee te besturen

 

Monturen

De keuze van het montuur bepaalt u. Op het bestelformulier kunt u vooraf aangeven of gekozen mag worden uit de gehele huiscollectie van Hans Anders - of mag er tegen geringe meerprijs gekozen worden uit de collectie van topmerken? -een assortiment van wel 750 modellen dat constant wordt vernieuwd.

Werkplekinventarisatie

Wanneer u een beeldschermbril wilt aanschaffen dan is het goed eerst een werkplekinventarisatie formulier in te vullen en mee te nemen naar de Hans Anders winkel. Het formulier is automatisch bijgevoegd bij het bestelformulier.

Oogmeting

Oogmetingen en daarbij behorende adviezen worden verricht door goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers van Hans Anders. Zij kunnen op basis van de beschikbare werkplekinventarisatie, de huidige gebruikte glazen of lenzen en de resultaten van de oogmeting een goede beeldschermbril adviseren. Bij het aanmaken van een bestelbon worden een aantal vragen doorlopen waardoor we u helpen de juiste beeldschermbril te kiezen. U maakt de keuze in welke mate uw medewerker en de opticien de vrijheid hebben om de best mogelijke beeldschermbril te bepalen. Onze specialisten helpen u graag bij het invullen van uw eerste bestelformulieren.