Oordoppen op maat

Oordoppen op maat

Ben je op zoek naar oordoppen op maat voor je medewerkers? Wij bieden met onze partner Alpine otoplastieken met de hoogste draagcomfort. Wat voor werkzaamheden je medewerker ook doet, wij helpen je graag met de juiste oordoppen op maat zodat je medewerker beschermd is tegen schadelijk geluid.

  • Exclusieve partner van

beste prijs beste prijs

makkelijk makkelijk

makkelijk makkelijk

effectief effectief

Otoplastieken

Meer dan 10% van de 8,3 miljoen werkenden in Nederland wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke geluidsniveaus. Dat is een enorm aantal. Gehoorschade is dan ook één van de meest gemelde beroepsziekten. Vanaf een geluidsniveau van 80dB(A) gedurende 8 uur per dag, 5 dagen per week, is geluid schadelijk en zorgt het voor blijvende schade. Het is dan ook erg belangrijk dat je als bedrijf passende maatregelen neemt om gehoorschade bij je medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen. Daar hebben niet alleen je medewerkers baat bij, maar het bedrijf ook.

De kans op gehoorschade komt in veel beroepsgroepen voor. We denken dan vaak aan banen in de bouw, wegenbouw, industrie en transport. Maar ook bij beroepen die niet direct voor de hand liggen, is het risico voor schadelijk geluid aanwezig. Denk maar aan banen in grootkeukens van ziekenhuizen en instellingen, scholen en kinderdagverblijven en beroepen in de recreatie en de dienstverlening. Wij van seeh. zijn van mening dat je niet voorzichtig genoeg kunt zijn en geen onnodig risico moet lopen. Voordat het te laat is. Oordoppen op maat heb je gewoon nodig.

OORDOPPEN BESCHERMEN TEGEN SCHADELIJKE GELUIDSNIVEAU’S

Als werkgever ben je volgens de Arbowet verplicht professionele gehoorbescherming (zoals oordoppen) aan te bieden aan medewerkers die blootgesteld worden aan geluidsniveaus boven de 80dB(A). Bij een dagelijkse blootstelling boven de 85dB(A) is een werknemer verplicht gehoorbescherming op het werk te dragen. Boven de 87dB(A), gemeten in het oor terwijl de gehoorbescherming gedragen wordt, moeten er direct maatregelen worden getroffen om het geluidsniveau onder de grenswaarde te brengen. Als werkgever ben je er verantwoordelijk voor dat deze regels nageleefd worden en dat je het welzijn van je medewerkers prioriteit maakt.

Daarnaast moet je personeel voldoende worden voorgelicht over de risico’s van schadelijke geluidsniveaus en hebben werknemers recht op een gehoortest om vast te stellen of de getroffen maatregelen afdoende zijn. Krijgen zij de beste gehoorbescherming op maat?

De op maat gemaakte oordoppen of otoplastieken van seeh

Met de oordoppen van seeh bescherm je je medewerkers tegen schadelijke geluidsniveaus. Je kunt kiezen uit zowel harde als zachte otoplastieken. Afhankelijk van de blootstelling aan geluid kun je kiezen voor een passend dempingsfilter op de op maat gemaakte oordoppen. Kortom, met onze oordoppen bieden we je medewerkers een comfortabel gehoorbeschermingsmiddel waarmee ze veilig kunnen werken. Dat geeft een fijn gevoel.

Gehoorbescherming is in de bouw en industrie al lang gemeengoed. Maar ook uit allerlei andere branches zien we aanvragen voor onze oordoppen binnenkomen, omdat de bedrijven en de medewerkers zich bewust zijn van de risico’s van blootstelling aan schadelijke geluidsniveaus en de blijvende gehoorschade die je hierdoor kunt oplopen. Hans Anders Zakelijk geeft je graag advies. Met onze jarenlange kennis overtuigen we je graag van de kwaliteit van onze op maat gemaakte oordoppen. Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk ons aanbod online. Zo zie je direct wat je bij ons kunt verwachten. Daar zijn we graag helder in.

advies nodig

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

Eenvoudig en snel otoplastieken bestellen

aanmeten in een hans anders vestiging

1

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon

2

Werknemer meet aan bij Hans Anders

3

Ophalen en controleren bij Hans Anders

4

Werkgever ontvangt via 
seeh. de factuur

Direct klant worden
  • Beste prijs voor een compleet product
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >