Otoplastieken aanmeten

Gehoorbescherming is zo uniek als een vingerafdruk, omdat het individueel wordt aangemeten. Samen met onze partner Alpine bieden we de beste gehoorbescherming voor de zakelijke markt. Deze gehoorbeschermers worden individueel op maat gemaakt, waardoor de gehoorbescherming erg comfortabel aanvoelt. De oordoppen op maat kunnen aangemeten worden in de winkel door de audiciens van Hans Anders of vanaf 5 personen per aanmeet sessie op locatie.

Wij werken samen met

beste prijs

makkelijk

makkelijk

effectief

seeh. en Hans Anders maken het je wel erg gemakkelijk om otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers. Hiervoor kun je terecht bij één van de Hans Anders winkels bij jou in de buurt of je kunt ons langs laten komen bij jou op locatie. De otoplastieken worden dan op locatie aangemeten, maar ook voor de periodieke controle op lekdichtheid bieden wij dezelfde uitstekende service. De audiciens van Hans Anders en de aanmeetspecialisten in het veld staan voor je klaar.

AANMELDEN

Online kun je je organisatie aanmelden. Nadat wij je gegevens verwerkt hebben, sturen we je de inloggegevens toe. Je persoonlijke login maakt bestellen erg eenvoudig!

BESTELLEN

De inloggegevens kun je gebruiken om opdrachten aan te maken om de gehoorbescherming aan te meten en periodiek te lektesten van de otoplastieken. Je medewerkers kunnen met een opdrachtbon in de winkel of bij jou op locatie terecht.

OTOPLASTIEKEN AANMETEN EN PERIODIEKE CONTROLE IN DE WINKEL

Download direct de benodigde opdrachtbonnen waarmee medewerkers in de winkel otoplastieken aan kunnen laten meten op locatie of kunnen laten controleren. Je medewerker kan vervolgens zelf een afspraak maken bij een audicien van Hans Anders in de buurt. Dat is het enige dat je hoeft te doen om gehoorbescherming aan te laten meten!

Ook een afspraak maken is erg eenvoudig. Dat kan online via de website van seeh., via de website van Hans Anders of telefonisch via 0800-0075. Wanneer je medewerker de opdrachtbon meeneemt naar de Hans Anders winkel worden de otoplastieken direct aangemeten.

OTOPLASTIEKEN AANMETEN EN PERIODIEKE CONTROLE OP LOCATIE

Wil je de otoplastieken liever bij jou op locatie aanmeten of periodiek laten controleren? Ook hiervoor hoef je enkel een opdrachtbon aan te maken. Wij zullen daarna contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het aanmeten van de gehoorbescherming. Al vanaf 5 sets per sessie is het mogelijk om otoplastieken bij jou op locatie aan te laten meten of te controleren.

UITLEVERING EN FACTURATIE

Zodra de aangemeten gehoorbescherming klaar is en via de winkel uitgeleverd kan worden, wordt er direct contact opgenomen met je medewerker. De aangemeten otoplastieken kunnen vervolgens opgehaald worden op een tijdstip dat goed uitkomt. Vind je het fijner als de otoplastieken op locatie geleverd worden? Dan zullen we hiervoor een afspraak met je maken. Na het uitleveren verwerkt seeh. de opdracht en sturen we je organisatie een factuur. Zo zie je maar dat het jou nauwelijks extra tijd kost om op maat gemaakte otoplastieken voor je medewerkers te bestellen.

KEUZE IN UITVOERING BIJ OTOPLASTIEKEN

Wat betreft otoplastieken heb je de keuze uit zachte en harde otoplastieken. Onze otoplastieken worden standaard met een gratis kledingclip, etui, draagkoord en cerumenpen geleverd. Je kunt ook gratis voor een speciale kleur kiezen. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij je otoplastieken met een detectiekogel uitvoeren.

SPECIALE TOEPASSINGEN

Ook speciale uitvoeringen (alpine custom specials) zoals music ears, shoot en security ears zijn mogelijk. Bekijk hiervoor op onze otoplastieken pagina. Al onze gehoorbescherming wordt compleet op maat gemaakt.

advies nodig

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn