seeh.

Otoplastieken

gehoorbescherming op maat

hoe werkt het

Hoe werkt otoplastieken / gehoorbescherming op maat kopen?

Otoplastieken kopen voor je medewerkers is heel eenvoudig en je kunt rekenen op de uitstekende service van seeh. en Hans Anders. De audiciens van Hans Anders helpen je werknemers graag. Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt waar je otoplastieken kunt aan laten aanmeten.

Aanmelden

Je kunt je organisatie eenmalig online aanmelden. Na verwerking van je bedrijfsgegevens van het aanmeldformulier ontvang jij je login gegevens waarmee je de eerste stap naar gehoorbescherming kopen kunt zetten.

Bestellen

Met je persoonlijke login kun je voortaan voor je organisatie opdrachtbonnen downloaden. Je medewerker kan daarna eenvoudig een afspraak maken met een audicien van Hans Anders. Dat kan online of telefonisch via 0800-0075. Met de opdrachtbon kan je medewerker hierna naar de Hans Anders winkel gaan waar de audicien de otoplastieken aanmeet. Het wordt je medewerkers dus erg gemakkelijk gemaakt gehoorbescherming aan te laten meten.

Keuze in uitvoering

Je kunt kiezen voor harde of zachte otoplastieken. Aanvullend kun je besluiten de otoplastieken uit te voeren met een koord of detectiekogel. Wij verzorgen compleet op maat gemaakte gehoorbescherming. Je medewerker tevreden, jij tevreden, wij tevreden.

Uitlevering en facturatie

Als de otoplastieken gereed zijn, wordt er contact opgenomen met je medewerker om uit te leveren, waarna de opdracht door seeh. wordt verwerkt. Je ontvangt hierna de factuur van ons. Het gehele traject van opdrachtbon tot factuur nemen wij van je over. Geen enkel probleem.