seeh.

Otoplastieken

prijzen otoplastieken

Otoplastieken prijs

Transparant, duidelijk en scherp. Dat zijn de kenmerken van onze service rondom otoplastieken en hun prijs. Dankzij onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en het grote netwerk dat we opgebouwd hebben, leveren we enkel hoogstaande otoplastieken en kunnen we de kosten laag houden. En wij geloven dat dat ook is wat je in een partner zoekt. Alle expertise op het gebied van gehoorbescherming, veiligheid en regelgeving –je kunt ons niets wijs maken- en een de-klant-is-koning-mentaliteit. Want dat is ook zo. Dat vinden wij tenminste.

Otoplastieken: kosten beter beheersbaar

Voor bedrijven zijn de otoplastieken van seeh. erg aantrekkelijk. Omdat wij met een online bestel- en beheerplatform werken is in één overzicht duidelijk hoe het met het budget en het verbruik per medewerker, afdeling gesteld is. Dat maakt jullie (otoplastieken) kosten beter beheersbaar. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Met onze werkwijze nemen een groot deel van jullie administratie uit handen en dit zit bij onze otoplastieken prijzen inbegrepen. Dat is ongehoord toch?

Otoplastieken prijzen bekijken

Bekijk direct de geldende otoplastieken prijzen en meld je aan als klant. Met je login gegevens kun je direct opdrachtbonnen voor gehoorbescherming op maat downloaden of een afspraak maken voor het aanmeten van de otoplastieken bij jou op het bedrijf. De prijs voor onze verschillende varianten zie je hieronder. Zowel de harde als zachte uitvoering van de op maat gemaakte oordoppen en de prijs voor het toevoegen van een koord of detectiekogel. Professionele oordoppen, professionele service, professionele prijzen.

 

prijzen otoplastieken

Transparant, duidelijk en scherp

Genoemde prijzen zijn EXCLUSIEF BTW en gelden voor het aanmeten in een Hans Anders vestiging bij jou in de regio.

Hans Anders Huismerk

Art.Nr. Hans Anders huismerk Prijs
1070 Otoplastieken, acrylaat, harde uitvoering                                                      € 66.12
1072 Otoplastieken, zachte uitvoering € 74.38
     
  Extra Opties Hans Anders huismerk  
10741 Koord € 2.27
10744 Kleding clip € 1.24
10742 Detectiekogel € 2.07

De otoplastieken van het huismerk van Hans Anders worden geleverd inclusief etui, cerumenpen en garantie van twee jaar op materiaal en filters.

Noizezz otoplastieken

Art.Nr. Noizezz Custom Prijs
5045.

Noizezz Custom otoplastieken, harde uitvoering, inclusief koord en clip

€ 90.08
50405 Noizezz Custom otoplastieken, zachte uitvoering, inclusief koord en clip € 90.08
     
  Extra Opties Noizezz custom otoplastieken  
10741 Detectiekogel €  3.00
10741

Verzekering ,2 jaar tegen verlies en diefstal.
Toeslag eigen risico van € 10.00 per stuk

€ 12.36

De otoplastieken van Noizezz worden standaard geleverd met koord, kledingklem, etui en cerumenpen. Op de Noizezz otoplastieken wordt een garantie gegeven van drie maanden op pasvorm en twee jaar op het materiaal en de filters.  

Aanmeten bij jou op locatie

De Noizezz otoplastieken kunnen we ook aanmeten en uitleveren bij jou op locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden, neem dan contact met ons op.