Doorgaan naar inhoud
Computerbrillen op maat

Computerbrillen op sterkte

Bestel makkelijk voor jouw organisatie

  • Vertrouwd door 4.000+ tevreden klanten
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • Eenvoudig bestellen en beheren
Direct bestellenDownload de brochure

Exclusieve partner van

Hans Anders Logo

Perfect op maat

Wij leveren meer dan alleen een computerbril op sterkte

Wat is een computerbril? De naam zegt het eigenlijk al: een computerbril op sterkte zorgt voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone. Welke sterkte je ook hebt, door het speciale glas hoeven je ogen zich minder in te spannen en raken ze minder snel vermoeid. Daarbij zorgt de computerbril ervoor dat je niet meer met een gespannen houding achter je beeldscherm zit. Kortom, met een computerbril verhoog je je eigen werkcomfort tijdens het thuiswerken of op kantoor én voorkom of minimaliseer je vervelende lichamelijke klachten.

Ben je op zoek naar een computerbril voor je medewerkers? Bij ons zit je altijd goed. Wij hebben de computerbril voor je medewerker die perfect past. Met keuze uit enkelvoudige glazen/multifocale glazen en meer dan 1000 monturen. Van Hans Anders huismerk tot je favoriete topmerken. Je meldt jezelf eenmalig online aan.

Na ontvangst van je gegevens kun je eenvoudig en snel computerbrillen bestellen met ons makkelijke systeem. Heb je nog een vraag over de vergoeding van een computerbril of beeldschermbril op sterkte? Geen probleem, ook daarbij kunnen we je helpen.

Features icon

Wij ontzorgen jouw organisatie

Features icon

Wij werken transparant en flexibel

Features icon

Beste prijs voor een complete bril

Features icon

Gezonde en blije medewerkers

Gun je ogen rust

Welke sterkte je ook hebt, door het speciale glas hoeven je ogen zich minder in te spannen en raken ze minder snel vermoeid.

Bluefilter

Laat je computerbril op sterkte uitrusten met een Bluefilter. Dit beschermt je ogen tegen blauw licht.

Computerbrillen op maat

Betere houding

Met een computerbril op strekte verhoog je je eigen werkcomfort tijdens het thuiswerken of op kantoor én voorkom of minimaliseer je vervelende lichamelijke klachten.

Blije en gezonde werknemers

Gezonde en vitale medewerkers zijn blije medewerkers. En blije medewerkers zijn productiever en uiteraard minder vaak ziek. En dat merk jij weer in je bedrijfsresultaten.

Wij ontzorgen jouw organisatie

Wij begrijpen hoe belangrijk scherp zicht is, en wij begrijpen ook wat bedrijven allemaal voor hun medewerkers moeten doen. Daarom kiezen wij voor ontzorgen: via ons bestel- en beheerplatform wordt het aanvragen, bestellen en de administratieve afhandeling makkelijk. Na het aanmaken van een bestelbon is het mogelijk om in iedere dichtstbijzijnde Hans Anders winkel een computerbril te laten aanmeten. Jij focust je op je medewerkers, wij doen de rest.

Computerbril op maat

"Heb je nog een vraag over de vergoeding van een computerbril op sterkte? Geen probleem, ook daarbij kunnen we je helpen."

Computerbrillen op maat

Wij werken transparant en flexibel

Dankzij ons online bestel- en beheerplatform maken we het makkelijk om een computerbril op sterkte te bestellen. Je stelt hierbij zelf je eigen pakket/regeling samen, afgestemd op jouw behoefte. Je betaalt wat je bestelt en je hebt nooit extra onverwachte kosten achteraf. Heb je nog een vraag over de vergoeding van een computerbril of beeldschermbril op sterkte? Geen probleem, ook daarbij kunnen we je helpen.

Onze tevreden klanten

"Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf."

Alheembouw

Tina Van Damme
Preventieadviseur

"Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost. "

Makita

Suzan Dubbelman
HR Adviseur

"De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis."

Makita

Madelon Timmerman
Arbocoordinator

Beste prijs voor een compleet product

Wanneer je van plan bent computerbril voor je medewerkers te kopen, wil je daarbij door de beste partij geholpen worden. De professional die weet wat je medewerkers nodig hebben, die alles weet van computerbrillen en die ook nog eens de meest uitgebreide keuze voor een heel aantrekkelijk prijs kan bieden. Dan verwacht je eigenlijk niet dat een computerbril zo weinig hoeft te kosten. Wij bieden je een complete computerbril, montuur, glazen en een coating zoals bijvoorbeeld bluefilter, gewoon voor de allerbeste prijs. Zo simpel is het.

Blije en gezonde medewerkers met een computerbril op sterkte

Wist je dat bijna 4 op de 10 werknemers ten minste 6 uur per dag met een beeldscherm werkt? Nu we massaal thuiswerken is dit aantal zelfs vele malen hoger. Dit kan tot allerlei vervelende klachten leiden zoals: vermoeide ogen, gevoeligheid voor licht en zelfs nek- of rugpijn. Herkenbaar? Met onze partner Hans Anders hebben wij de oplossing gevonden om deze klachten te voorkomen: de computerbril op sterkte.

"Met onze partner Hans Anders hebben wij de oplossing gevonden om deze klachten te voorkomen: de computerbril op sterkte."

Dit is hoe het werkt

1. Bestellen

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon.

2. Aanmeten

Werknemer meet aan bij één van de Hans Anders winkels bij jou in de buurt.

3. Afronden

Werknemer haalt de bril op en werkgever ontvangt via 
ons de factuur in een eenvoudig overzicht.

FAQ

Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56