Doorgaan naar inhoud

Otoplastieken op maat

Mevas en Seeh maken zich samen sterk voor het gebruik van gehoorbescherming.

Bekijk de voordelen
Store service

Snelle service

Begin gelijk met bestellen

Store Service

100% tevredenheid

Wij lossen alles op

Store Service

400+ winkels

Welkom in elke Hans Anders

Store Service

5000+ bedrijven

gingen je voor

Speciaal voor leden van de Koninklijke Metaalunie

Het Preventiefonds stelt passende preventiemiddelen en diensten beschikbaar aan verzekerde werkgevers en werknemers in de metaalsector. Het doel is dat werknemers gezond aan het werk kunnen blijven, ook als ze langer moeten doorwerken. Naast de aantrekkelijke kortingen die we als Preventiefonds met onze toeleveranciers zijn overeengekomen ontvangt u een aantal extra bijdrages vanuit het Preventiefonds op verschillende producten en opleidingen. Bekijk hier het overzicht van onze bijdragen.

Meld je aanBekijk de voordelen
Veiligheidsbril op sterkte
Koninklijke metaalunie

Meld je aan bij het Preventiefonds en start direct met bestellen van otoplastieken op maat

Veiligheidsbril op sterkte

U ontvangt vanuit Preventiefonds een extra bijdrage op de netto leveranciersprijzen voor otoplastieken

Ben je op zoek naar otoplastieken/oordoppen op maat voor je medewerkers? Wij bieden met onze partner Alpine gehoorbescherming op maat met het hoogste draagcomfort. Wat voor werkzaamheden je medewerker ook doet, wij helpen je graag met de juiste oordoppen op maat zodat je medewerker beschermd is tegen schadelijk geluid. U ontvangt vanuit Preventiefonds een extra bijdrage op de netto leveranciersprijzen voor otoplastieken, veiligheidsbrillen met correctieglazen en beeldschermbrillen. Daarnaast ontvangt u aantrekkelijke leverancierskortingen op diverse producten en opleidingen.

Meld je aanDownload de brochure

Dit zeggen onze klanten

"Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost. "

Alheembouw

Tina Van Damme
Preventieadviseur

"Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf."

Makita

Suzan Dubbelman
HR Adviseur

Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Seeh maakt het je makkelijk om beeldschermbrillen, veiligheidsbrillen of otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers. Je meldt jezelf eenmalig online aan, en nadat wij je gegevens verwerkt hebben sturen we je de inloggegevens toe.

Bekijk hoe het werkt
Beeldschermbrillen

Wat moet de werkgever vergoeden?

Een werkgever moet zorgdragen voor de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Maar hoe zit het eigenlijk met de vergoeding door de werkgever? We leggen het je graag uit. Lees hier meer de vergoedingen omtrent onze producten.

Lees verder
Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56