seeh.

Veiligheidsbrillen

hoe werkt het

Hoe werkt veiligheidsbrillen bestellen bij seeh.?

Veiligheidsbrillen bestellen voor je medewerkers is heel eenvoudig en je kunt rekenen op de uitstekende service van seeh. en Hans Anders. Je werknemers zijn welkom bij meer dan 260 Hans Anders vestigingen in heel Nederland. Er is dus altijd een vestiging in de buurt van je medewerker, wat voor hem de drempel verlaagt om daadwerkelijk die veiligheidsbril te bestellen.

Aanmelden

Je kunt je organisatie eenmalig online aanmelden wanneer je veiligheidsbrillen wilt aanschaffen. Na verwerking van je bedrijfsgegevens van het aanmeldformulier ontvang jij je login gegevens van ons.

Bestellen

Met je persoonlijke login kun je voortaan voor je organisatie opdrachtbonnen downloaden. Met de opdrachtbon kan jouw medewerker naar een Hans Anders winkel in de buurt om een veiligheidsbril naar wens uit te zoeken, aan te laten meten en te bestellen. Dat is voor je medewerker ook erg gemakkelijk en duidelijk.

Monturen

Bij onze veiligheidsbrillen kun je kiezen uit een ruime collectie veiligheidsmonturen. Met Superior en Topline glazen kies je voor de beste kwaliteit omdat veiligheid nou eenmaal op de eerste plaats komt. Sterk, volgens de EN-166 norm en van zeer hoogwaardig kunststof.

Bril aanmeten

Om je medewerker van de juiste veiligheidsschermbril te voorzien, vindt er eerst een uitgebreide oogmeting plaats. Na levering van de bril besteden we zorg aan het afpassen van de bril, zodat je medewerker de bril met plezier draagt. Want dat vinden we ook belangrijk. Als vanzelfsprekend is deze service bij de prijs inbegrepen.

Uitlevering en facturatie

Als de bril gereed is, wordt er contact opgenomen met de medewerker waarna de bril in de winkel met zorg wordt afgesteld. De order wordt door seeh. verwerkt en jij ontvangt hierna de factuur. Je leest het, het hele stuk tussen opdrachtbon en factuur nemen wij van je over. Met de grootste zorg, zoals je van ons gewend bent.