seeh.

Veiligheidsbrillen

prijzen

Veiligheidsbril prijs

De veiligheidsbrillen van seeh. zijn voorzien van de nieuwste generatie glazen waardoor ze je medewerkers uitstekend beschermen tegen onveilige situaties en schadelijke UV-straling. Het glas is van de allerbeste kwaliteit. En helemaal niet zwaar bovendien, wat zorgt voor een hoog draagcomfort van onze veiligheidsbril op sterkte. Aan de prijs is het niet eens te merken, want die is ook erg aantrekkelijk. Een professionele veiligheidsbril met een goede prijs, dat zie je niet vaak. Seeh. laat het je wel zien. Letterlijk.

Met de zeer goede optische kwaliteit van het glas en alle toegepaste veredeleningen heeft u een comfortabele en betrouwbare veiligheidsbril op sterkte die natuurlijk CE is gemarkeerd en voldoet aan de EN166. De meest complete veiligheidbril voor de beste prijs? Daarvoor moet je bij seeh. zijn.

Wij begrijpen als geen ander dat niet alleen kosten maar ook  de kwaliteit van de veiligheidsbril op sterkte van belang is. dat ze comfortabel zit en daarom veel wordt gedragen  en dat ze daarom de beste bescherming biedt tegen de impact van buitenaf.  Daarnaast nemen wij met het online bestelsysteem je ook nog eens veel administratie uit handen. Nog een voordeel van seeh.

Hieronder zie je wat een complete veiligheidsbril op sterkte kost. Door onze heldere prijsstelling zie je meteen wat de volldige veiligheidsbril in Topline en Superior uitvoering met enkelvoudige, varifocus en varifocus Plus glazen kost. Bij seeh. weet je altijd waar je aan toe bent.

Veiligheidsbril compleet: glazen, montuur en etui

Alle prijzen zijn EXCLUSIEF BTW.

Topline

Trivex verglazing, anti kras, antireflex, waterafstotend   

Uitvoering  Prijs
Enkelvoudig                                                                              €   95.00
Varifocus € 185.00
Varifocus Plus € 210.00
Superior line

Trivex verglazing, anti kras, antireflex, waterafstotend, clean coat    

Uitvoering                                                                                  Prijs
Enkelvoudig                                                                              € 115.00
Varifocus € 215.00
Varifocus Plus € 240.00