Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Regeling voor veiligheidsbrillen

Lees meer
veiligheidsbrillen

Exclusieve partner van

hans-anders-zakelijk

Op maat gemaakte oplossingen voor veiligheidsbrillen op sterkte voor bedrijven

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en verschillende wensen en behoeften heeft als het gaat om vergoedingen voor veiligheidsbrillen op sterkte. Om aan deze behoeften te voldoen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen in de vorm van een uitvoeringsregeling, waarbij werkgevers vergoedingen aanbieden aan hun medewerkers voor een specifieke uitvoering van een veiligheidsbril op sterkte. Maak een account aan en geniet van de zakelijke voordelen van Seeh (Hans Anders Zakelijk)

Veiligheidsbrillen op sterkte
 • Onze op maat gemaakte uitvoeringsregeling voor veiligheidsbrillen op sterkte stemt af op de unieke behoeften van elk bedrijf

 • Duidelijke communicatie op de bestelbon voorkomt verwarring

 • Door werkgevers zelf te laten kiezen welke uitvoeringen van veiligheidsbrillen op sterkte ze willen vergoeden voor hun medewerkers, biedt onze uitvoeringsregeling voordeel bij het beheersen van de kosten.

 • Onze uitvoeringsregeling biedt werkgevers een gemakkelijke manier om hun medewerkers te voorzien van de nodige oogzorg en veiligheidsbrillen op sterkte

Uitvoeringsregeling

Een uitvoeringsregeling is een regeling waarbij werkgevers vergoedingen aanbieden aan hun medewerkers voor een specifieke uitvoering van een veiligheidsbril op sterkte. Als besteller bij ons kun je zelf kiezen welke uitvoeringen van een veiligheidsbril op sterkte je wil vergoeden voor je medewerkers. Wij stellen dan een uitvoeringsregeling op waarin duidelijk vermeld staat welke uitvoeringen vergoed worden en welke niet. Op de bestelbon die je medewerkers meenemen naar de winkel staat deze informatie duidelijk vermeld, zodat de opticiens in de winkel nooit afwijken van deze uitvoeringen. Bovendien informeren wij je medewerkers vooraf over eventuele extra kosten bij het afwijken van de gekozen uitvoeringen, zodat zij weloverwogen keuzes kunnen maken en verrassingen worden voorkomen.

Beeldschermbril vergoeding
Veiligheidsbrillen op sterkte voordelen betalingsregeling

Voordelen regeling

Het bieden van onze uitvoeringsregeling voor veiligheidsbrillen op sterkte is niet alleen voordelig voor werkgevers, maar ook voor medewerkers. Door de keuzevrijheid die de regeling biedt, kunnen medewerkers een veiligheidsbril op sterkte kiezen die aansluit op hun persoonlijke behoeften en voorkeuren. Dit leidt niet alleen tot meer tevredenheid onder medewerkers, maar ook tot een betere productiviteit en veiligheid op de werkvloer. Bovendien zorgt onze uitvoeringsregeling ervoor dat werkgevers de kosten voor veiligheidsbrillen op sterkte beter kunnen beheersen en dus efficiënter kunnen werken.

Beeldschermbrillen betalingsregeling
hans-anders-zakelijk-bril

Moet een werkgever een veiligheidsbril vergoeden?

Let op, het is goed om te weten dat veel werkgevers het volledige bedrag van de bril vergoeden, omdat dit valt onder de arbowetgeving en het goed werkgeverschap. In Nederland is het verplicht voor werkgevers om hun werknemers een veilige en gezonde werkplek te bieden. Wanneer er wordt geconstateerd dat een veiligheidsbril kan helpen tegen de klachten, is de werkgever verplicht de kosten voor de veiligheidsbril te vergoeden.

Lees verder
hans-anders-zakelijk-bril

Informatie over betalingen bij een eigen bijdrage

Wanneer de medewerker een eigen bijdrage dient te betalen, hoeft deze niet in de winkel afgerekend te worden. Op de kassabon wordt in dat geval altijd een eindbedrag van € 0,00 weergegeven. Na levering van de bril ontvangt de medewerker een e-mail van ons met een betaallink voor een Mollie-betaling. Het bedrag dient binnen 14 dagen voldaan te worden. Zo bieden we een gemakkelijke en veilige manier van betalen voor de eigen bijdrage.

Bekijk onze prijzen voor veiligheidsbrillen

Is een veiligheidsbril op sterkte fiscaal aftrekbaar?

Ja dit kan, maar onder bepaalde voorwaarden. Een arbovoorziening valt namelijk altijd onder de werkkostenregeling (WKR). Via de werkkostenregeling kun je als werkgever onbelaste vergoedingen aan je werknemers geven. De arbovoorziening moet dan wel aan de volgende voorwaarden voldoen: Lees verder.

Het is altijd raadzaam over de veiligheidsbril vergoeding te overleggen met de Belastingdienst dan wel contact op te nemen met je belastingadviseur om in jouw concrete situatie na te gaan of de veiligheidsbril onbelast vergoed mag worden en of de veiligheidsbril vergoeding aftrekbaar is.

Bron: Handboek loonheffing 2022 uitgave juli 2022 artikel 22.1.9

Geniet van exclusieve zakelijke voordelen

Voor werkgevers

 • Eenvoudig en slim inkopen

 • BTW op factuur

 • Tijd- en kostenbesparend 

 • Bepaal het budget vooraf

 • OCI-koppeling mogelijk met inkoopsysteem

 • Medewerkers zijn welkom in 400+ winkels in Nederland en België

Voor werknemers

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Gediplomeerde Hans Anders opticiens en audiciens

 • Niet meer voorschieten in de winkel

 • Exclusief zakelijk assortiment

 • Gratis accessoires bij elke bestelling

 • Welkom in meer dan 400 winkels in Nederland en België

Direct een zakelijk account aanvragen

Dit mag je van ons verwachten

Onze experts helpen je graag verder

Eenvoudig bestelproces

Met een paar stappen bestel je snel en eenvoudig voor één of meerdere personen.

100% tevredenheid

100% tevredenheidsgarantie

Je profiteert van onze tevredenheidsgarantie. Wij bieden je altijd een oplossing.

goedkope veiligheidsbrillen op sterkte

Complete bril voor de beste prijs

Geen ingewikkelde instructies of extra kosten. Altijd een complete bril voor de beste prijs.

supersnelle levertijd

Supersnelle levertijd

In samenwerking met onze partners geniet je van de snelste levertijd van de zakelijke markt.

onze medewerkers staan voor je klaar

Gratis advies met een glimlach

Onze vriendelijke, ervaren deskundigen bieden je graag gratis advies.

Meer dan 400 winkels

Altijd een winkel in de buurt

Aanmeten en advies in meer dan 400 winkels in heel Nederland en België.

Dit zeggen onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost.

Tina Van Damme
Preventieadviseur

Wat onze klanten zeggen

De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis.

Madelon Timmerman
Arbocoördinator

Wat onze klanten zeggen

Seeh biedt onze mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf.

Mirjam Timmer
HR Manager

Wat onze klanten zeggen

Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf.

Suzan Dubbelman, HR Adviseur
Makita Nederland