Hulp nodig? Bel ons gerust 085 065 3056

Beeldschermbrillen op sterkte bestellen

Regel direct goede beeldschermbrillen op sterkte voor je medewerkers bij Seeh - Hans Anders Zakelijk. Geniet van de zakelijke voordelen.

 • Meld je vrijblijvend aan als klant
 • Geniet van exclusieve zakelijke voordelen
 • Meer dan 5.000 bedrijven gingen je voor

Exclusieve partner van

hans-anders-zakelijk
seeh-imageseeh-image
seeh-image

Wat is een beeldschermbril (computerbril) op sterkte?

Wat is een beeldschermbril? De naam zegt het eigenlijk al: een beeldschermbril op sterkte zorgt voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone. Welke sterkte je ook hebt, door het speciale glas hoeven je ogen zich minder in te spannen en raken ze minder snel vermoeid. Daarbij zorgt de beeldschermbril ervoor dat je niet meer met een gespannen houding achter je beeldscherm zit. Kortom, met een beeldschermbril verhoog je je eigen werkcomfort tijdens het thuiswerken of op kantoor én voorkom of minimaliseer je vervelende lichamelijke klachten.

Download de prijslijst voor beeldschermbrillen op sterkte
Topmerken

Keuze uit meer dan 1.000 monturen bij Hans Anders

Bekijk alle mogelijkheden in de gratis brochure
seeh-image

Wat kost een beeldschermbril op sterkte?

Een beeldschermbril is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen en prijscategorieën. Het ligt er dus aan wat je medewerker nodig heeft. Dankzij ons online bestel- en beheerplatform maken we het makkelijk om een beeldschermbril op sterkte te bestellen. Je stelt hierbij zelf je eigen pakket/regeling samen, afgestemd op jouw budget en de behoefte van je medewerker. Je betaalt wat je bestelt en je hebt nooit extra onverwachte kosten achteraf. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk onze prijslijst.

Bekijk onze prijzen voor beeldschermbrillen (computerbrillen)

Is een beeldschermbril fiscaal aftrekbaar?

Ja dit kan, maar onder bepaalde voorwaarden. Een arbovoorziening valt namelijk altijd onder de werkenkostenregeling (WKR). Via de werkkostenregeling kunt u als werkgever onbelaste vergoedingen aan uw werknemers geven. De arbovoorziening moet dan wel aan de volgende voorwaarden voldoen: Lees verder.

Het is altijd raadzaam over de beeldschermbril vergoeding te overleggen met de Belastingdienst dan wel contact op te nemen met je belastingadviseur om in jouw concrete situatie na te gaan of de beeldschermbril onbelast vergoed mag worden en of de beeldschermbril vergoeding voor jouw werkgever aftrekbaar is.

Bron: Handboek loonheffing 2022 uitgave juli 2022 artikel 22.1.9

Onze zakelijke voordelen

Geniet van exclusieve zakelijke voordelen

Maak een account en bestel direct online
Voor werkgevers
 • Eenvoudig en slim inkopen
 • BTW op factuur
 • Tijd- en kostenbesparend 
 • Bepaal het budget vooraf
 • OCI-koppeling mogelijk met inkoopsysteem
 • Medewerkers zijn welkom in 400+ winkels in Nederland en België
Voor werknemers
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Opgemeten door erkende Hans Anders medewerkers
 • Niet meer voorschieten in de winkel
 • Exclusief zakelijk assortiment
 • Welkom in meer dan 400 winkels

Bestel bij de exclusieve partner van Hans Anders

Wanneer je bij Seeh een beeldschermbril op sterkte bestelt, kun je gebruik maken van de service in elke Hans Anders winkel bij jou in de buurt. Seeh werkt exclusief samen met Hans Anders om horen en zien betaalbaar en veilig te maken voor iedereen.

hans-anders-zakelijk
hans-anders-image
5.000 bedrijven gingen je voor

Dit zeggen onze klanten

Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost.

Tina Van Damme, Preventieadviseur Alheembouw

De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis.

Madelon Timmerman, Arbocoordinator
Rode Kruis Ziekenhuis

Seeh biedt onze mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf.

Suzan Dubbelman, HR Adviseur
Makita Nederland