Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Heb ik een beeldschermbril nodig?

icon-reading-time

4

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

In het digitale tijdperk brengen velen van ons uren door starend naar het scherm van een computer, tablet of smartphone. Dit kan een tol eisen van onze ogen en ons algehele welzijn. Onderstaande test is ontworpen om te beoordelen of een beeldschermbril of computerbril jou kan helpen om visuele vermoeidheid te verminderen en je comfort te verhogen tijdens het werken achter schermen.

We zullen een paar snelle vragen stellen over jouw schermgewoontes en eventuele symptomen die je ervaart. Aan het einde ontvang je een gepersonaliseerd advies over de mogelijkheden van een beeldschermbril voor jou. Deze test is bedoeld voor informatieve doeleinden en vervangt geen professionele medische diagnose.

Blijkt het dat je een beeldschermbril nodig hebt? Wij helpen je graag. Bekijk onze beeldschermbril pagina voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen