Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Zonnebrillen met of zonder sterkte bestellen

Exclusieve partner van

hans-anders-zakelijk

Zonnebrillen voor op het werk

Wanneer je veel buiten werkt, is het essentieel om je ogen te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Met een zonnebril voor professioneel gebruik, met sterkte of zonder sterkte, kun je veel problemen voorkomen. Naast de praktische functie van een zonnebril, is het ook een modeartikel waarmee je graag gezien wil worden. Wij bieden samen met Hans Anders zonnebrillen met of zonder voorgeschreven sterkte voor de zakelijke markt, speciaal gericht op het verbeteren van je werkervaring in de buitenlucht en het beschermen van je ogen op de werkvloer.

Download de prijslijst voor zonnebrillen (zakelijk)
Hans Anders Zonnebrillen

Keuze uit verschillende soorten kleuren

Bekijk de mogelijkheden in onze gratis brochure
seeh-image

Enkelvoudig, multifocaal of zonder sterkte

Enkelvoudig, multifocaal of zonder sterkte voor zakelijke zonnebrillen Iedere medewerker heeft een andere oogsterkte en verricht ook andere werkzaamheden. Wij bieden daarom verschillende soorten glasuitvoeringen voor zonnebrillen voor het werk. Wij bieden enkelvoudige glazen aan, maar ook multifocale glazen. Wanneer jouw medewerker geen sterkte heeft of lenzen draagt, leveren wij ook zakelijke zonnebrillen zonder sterkte.

Verschillende glastypen

Er zijn zonneglazen in verschillende glaslijnen, speciaal voor zakelijke zonnebrillen. Elke glaslijn heeft zijn eigen kwaliteit. Welke glaslijn zonneglazen je kiest, is afhankelijk van je voorkeur. We zetten de verschillende typen zonneglazen voor zonnebrillen werk op een rij:

Hans Anders Basic
De multifocaal basis glazen zijn onze eenvoudigste glazen, ideaal voor zakelijke zonnebrillen. Een budgetvriendelijke optie voor een eerste multifocale bril, of voor klanten die reeds tevreden waren met deze glazen. Kenmerkend voor de Hans Anders Basic glazen is het smallere tussen- en nabijgebied.

Hans Anders Traditional II
Wil je een degelijke multifocale zonnebril voor het werk met een iets comfortabeler zicht? Dan stellen wij de multifocaal standaard glazen voor. Deze standaard glazen zijn harder en een goede keuze wanneer je tevreden was over de basis glazen maar graag een breder gezichtsveld wil. Deze Hans Anders Traditional II glazen staan bekend om hun aangename kijkcomfort.

Hans Anders Excellent
Wanneer je het beste van het beste verkiest zijn er de multifocaal excellent glazen. Deze glazen zorgen voor het grootste draagcomfort dankzij het grote gezichtsveld zonder vertekening. De gezichtsscherpte is in elke blikrichting maximaal en geeft je het meest natuurlijke en stabiele zicht. Dankzij de individuele aanpassing op maat wordt ook een uitstekend dieptezicht gegarandeerd. De Hans Anders Excellent glazen hebben de hoogste kijkgewenning van al onze lijnen.

Wat kost een zonnebril voor zakelijk gebruik?

Een zonnebril voor het werk is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen en prijscategorieën. Het ligt er dus aan wat je medewerker nodig heeft. Dankzij ons online bestel- en beheerplatform maken we het makkelijk om een zakelijke zonnebril (op sterkte) te bestellen. Je stelt hierbij zelf je eigen pakket/regeling samen, afgestemd op jouw budget en de behoefte van je medewerker. Je betaalt wat je bestelt en je hebt nooit extra onverwachte kosten achteraf. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk onze prijslijst.

Download de prijslijst

Geniet van exclusieve zakelijke voordelen

Voor werkgevers

 • Eenvoudig en slim inkopen

 • BTW op factuur

 • Tijd- en kostenbesparend 

 • Bepaal het budget vooraf

 • OCI-koppeling mogelijk met inkoopsysteem

 • Medewerkers zijn welkom in 400+ winkels in Nederland en België

Voor werknemers

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Gediplomeerde Hans Anders opticiens en audiciens

 • Niet meer voorschieten in de winkel

 • Exclusief zakelijk assortiment

 • Gratis accessoires bij elke bestelling

 • Welkom in meer dan 400 winkels in Nederland en België

Direct een zakelijk account aanvragen

Dit mag je van ons verwachten

Onze experts helpen je graag verder

Eenvoudig bestelproces

Met een paar stappen bestel je snel en eenvoudig voor één of meerdere personen.

100% tevredenheid

100% tevredenheidsgarantie

Je profiteert van onze tevredenheidsgarantie. Wij bieden je altijd een oplossing.

goedkope veiligheidsbrillen op sterkte

Complete bril voor de beste prijs

Geen ingewikkelde instructies of extra kosten. Altijd een complete bril voor de beste prijs.

supersnelle levertijd

Supersnelle levertijd

In samenwerking met onze partners geniet je van de snelste levertijd van de zakelijke markt.

onze medewerkers staan voor je klaar

Gratis advies met een glimlach

Onze vriendelijke, ervaren deskundigen bieden je graag gratis advies.

Meer dan 400 winkels

Altijd een winkel in de buurt

Aanmeten en advies in meer dan 400 winkels in heel Nederland en België.

Dit zeggen onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost.

Tina Van Damme
Preventieadviseur

Wat onze klanten zeggen

De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis.

Madelon Timmerman
Arbocoördinator

Wat onze klanten zeggen

Seeh biedt onze mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf.

Mirjam Timmer
HR Manager

Wat onze klanten zeggen

Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf.

Suzan Dubbelman, HR Adviseur
Makita Nederland