Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.
Heb je een vraag?

Onze specialisten zitten klaar om je vraag te beantwoorden

Nederland

Seeh Kantoor

Seeh B.V.
Wielkamp 1E
5301 DB Zaltbommel
The Netherlands

Tel. +31 (0)85 065 30 56
KVK nr. 67886426
VAT nr. NL857213714B01

Ma - Vr 08.30 tot 17.00 uur
Za - Zo Gesloten

België

Seeh B.V.
Wielkamp 1E
5301 DB Zaltbommel
The Netherlands

Tel. +31 (0)85 065 30 56
KVK nr. 67886426
VAT nr. NL857213714B01

Meest gestelde vragen

Hoe werkt Seeh?

Seeh maakt het je makkelijk om beeldschermbrillen, veiligheidsbrillen, otoplastieken of zonnebrillen (op sterkte) aan te schaffen voor je medewerkers. Je meldt jezelf eenmalig online aan, en nadat wij je gegevens verwerkt hebben sturen we je de inloggegevens toe. Lees hier verder hoe Seeh werkt.

Hoe kan ik mij inschrijven als zakelijke klant?

Het aanmelden als klant is erg simpel. Druk op klant worden en vul je gegevens in. Wil je liever direct contact? Bel ons dan gerust op +31 (0)85 06 530 56

Hoe download ik een bestelbon?

Wanneer je zakelijk wil bestellen bij Seeh heb je een account nodig voor de Seeh Portal. Dit account kun je aanvragen door dit formulier in te vullen. Nadat we jouw gegevens hebben ontvangen, sturen wij je binnen twee uur de gegevens om in te loggen op de Seeh Portal. Kies het product en stel eenmalig een pakket samen voor je werknemers. Jij bepaalt wat je werknemers mogen bestellen. Wanneer je de bestelbon afrondt ontvang je deze automatisch in je mailbox. Je kunt de bon ook direct downloaden. Met deze bon kan de werknemer naar een Hans Anders winkel in de buurt om een veiligheidsbril, beeldschermbril, otoplastieken of een zonnebril (op sterkte) uit te zoeken en aan te laten meten. Wanneer het product klaar is ontvangt de werknemer een bericht en kan het product worden opgehaald. Daarna ontvang je de factuur in een eenvoudig overzicht.

Is mijn bril al klaar?

Als je een nieuwe bril hebt besteld bij Hans Anders wil je die natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. De levertijd hangt af van de bril die je hebt gekozen. Gemiddeld duurt het 7 werkdagen voordat je nieuwe bril klaarligt. Je kunt de status van je bestelling bekijken in de Seeh Portal.

Hoe kan ik als zakelijke klant betalen?

Wanneer je een veiligheidsbril, beeldschermbril, otoplastieken of zonnebril (op sterkte) wil bestellen als zakelijke klant heb je een account nodig op de Seeh Portal. Wij sturen de factuur altijd na ontvangst van het product.

Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

Bekijk de prijzen van een veiligheidsbril op sterkte.

Wat kost een beeldschermbril (computerbril) op sterkte?

Bekijk de prijzen van een beeldschermbril op sterkte.

Wat kost een set otoplastieken?

Bekijk de prijzen van otoplastieken.

Wat is kost een zonnebril (op sterkte)?

Bekijk de prijzen van een zonnebril (op sterkte).

Wat is een bril van de baas?

Een bril van de baas is een Arbo voorziening volgens artikel 20.1.9 van het Handboek Loonheffingen. Voor Arbo voorzieningen geldt een gerichte vrijstelling die niet ten koste gaat van je vrije ruimte van de werkkostenregeling. Het gaat dan om voorzieningen die zorgen voor de veiligheid en gezondheid van de werknemer. De werknemer gebruikt de voorzieningen op de (thuis)werkplek of op een plaats waar je uitvoering geeft aan de Arbeidsomstandighedenwet.

Wat vergoedt mijn werkgever?

Vanuit de Arbowet is iedere werkgever verplicht ervoor te zorgen dat werknemers veilig hun werk kunnen doen.
Wanneer je een leesbril nodig hebt en beeldschermwerk verricht dan heb je recht op een beeldschermbril op sterkte, vergoed door de werkgever.
Wanneer je tijdens je werk in aanraking komt of kan komen met stoffen of materialen die splinters (of losse deeltjes) kunnen afgeven dan heb je recht op een veiligheidsbril op sterkte, vergoed door de werkgever.
Wanneer je dagelijks wordt blootgesteld aan schadelijke geluidsniveaus dan is je werkgever volgens de Arbowet verplicht om professionele gehoorbescherming (zoals otoplastieken) aan te bieden.
Wanneer blijkt dat zonlicht tijdens het werk een risico voor de veiligheid en gezondheid vormt dan is je werkgever verplicht een zonnebril (op sterkte) beschikbaar te stellen.