Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Hoe het werkt

Seeh kan je helpen met het bestellen van op maat gemaakte oog- en gehoorbescherming zoals veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen, zonnebrillen en otoplastieken.

hoe het werkt

Exclusieve partner van

hans-anders-zakelijk
Hoe het werkt

Oog- en gehoorbescherming op maat

In samenwerking met Hans Anders bieden we niet alleen deskundig en gratis advies, maar ook hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen, dit alles binnen een gestroomlijnd bestelproces.

We helpen je te zorgen dat bestellingen binnen de kaders van de gestelde regeling van jouw bedrijf blijven. Hierdoor blijf je niet alleen verzekerd van het naleven van gestelde budgetten, maar zorg je er ook voor dat je in lijn bent met de geldende wet- en regelgeving.

Bekijk de uitleg van het bestelproces in deze video.

hans-anders-zakelijk
Stap 1

Meld je aan bij Seeh

Als je wil bestellen als bedrijf, maak je een zakelijk account aan bij Seeh en krijg je toegang tot de Seeh Portal. Hier houden we je ook op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving omtrent onze producten. Het is ook mogelijk om meerdere bedrijven toe te voegen aan één account.

Vraag direct een zakelijk account aan
hans-anders-zakelijk
Vertrouwd door
6.500+ bedrijven
seeh hoe het werkt
Stap 2

Stel jouw pakket samen

Als bedrijf stel je éénmalig een pakket samen in de Seeh Portal, specifiek voor je medewerkers. Binnen deze omgeving bepaal je wat medewerkers mogen bestellen en leg je het beschikbare budget vast. Na deze instellingen genereert de portal een bestelbon in PDF formaat, die je vervolgens kunt delen met je medewerkers.

Download onze prijslijst
seeh hoe het werkt
seeh-locaties-hans-anders
Stap 3

Aanmeten en bestellen

Onze deskundigen in de winkel meten een bril of otoplastieken aan en assisteren bij het kiezen van het juiste product. Medewerkers zijn welkom in 400+ winkels in heel Nederland en België. Wanneer een werknemer een product wil aanschaffen dat afwijkt van de vergoeding zoals vermeld op de bestelbon of in de regeling, dan kan hij of zij bijbetalen. Hoewel winkelmedewerkers advies kunnen geven, ligt de uiteindelijke keuze altijd bij de werknemer.

Alles over onze samenwerking met Hans Anders
seeh-locaties-hans-anders
Wat onze klanten zeggen

Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost.

Tina Van Damme
Preventieadviseur

Wat onze klanten zeggen

De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis.

Madelon Timmerman
Arbocoördinator

Wat onze klanten zeggen

Seeh biedt onze mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf.

Mirjam Timmer
HR Manager

Wat onze klanten zeggen

Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf.

Suzan Dubbelman, HR Adviseur
Makita Nederland

Veiligheidsbrillen en otoplastieken
Stap 4

Ontvangst product en factuur

Seeh is de snelste leverancier op de zakelijke markt. Binnen 7 werkdagen is het product op maat vaak klaar. Wanneer het product klaar is, ontvangt jouw medewerker een bericht en krijgt het bedrijf de factuur overzichtelijk gepresenteerd. In de Seeh Portal heb je tevens inzicht in de actuele status van de bestelbonnen, controleherinneringen en facturatie, allemaal op één centrale plek.

Vraag direct een zakelijk account aan
seeh hoe het werkt

Hulp nodig van Seeh?

Onze specialisten helpen je graag.

Dit kun je van ons verwachten

Onze experts helpen je graag verder

Eenvoudig bestelproces

Met een paar stappen bestel je snel en eenvoudig voor één of meerdere personen.

100% tevredenheid

100% tevredenheidsgarantie

Je profiteert van onze 100% tevredenheidsgarantie. Wij bieden je altijd een oplossing.

goedkope veiligheidsbrillen op sterkte

Een complete bril voor de beste prijs

Geen ingewikkelde instructies of extra kosten. Altijd een complete bril voor de beste prijs.

supersnelle levertijd

Supersnelle levertijd

In samenwerking met onze partners geniet je van de snelste levertijd van de zakelijke markt.

onze medewerkers staan voor je klaar

Gratis advies met een glimlach

Onze vriendelijke, ervaren deskundigen bieden je graag gratis advies.

Meer dan 400 winkels

Altijd een winkel in de buurt

Aanmeten en advies in meer dan 400 winkels in heel Nederland en België.

Over ons

Vertrouwd door meer dan 6500+ bedrijven in Nederland en Belgie

Al meer dan 20 jaar voorzien wij meer dan 6500 bedrijven van veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen, zonnebrillen en otoplastieken. In samenwerking met Hans Anders kunnen we jouw bedrijf voorzien van deskundig advies, kwaliteitsproducten en scherpe prijzen, allemaal binnen een eenvoudig bestelproces. Met onze hoge scores voor klanttevredenheid en onze 100% tevredenheidsgarantie zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

seeh hoofdkantoor