Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Zonnebrillen op sterkte regeling

Download onze prijslijst

Exclusieve partner van

hans-anders-zakelijk

Op maat gemaakte oplossingen voor zonnebrillen voor bedrijven

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en verschillende wensen en behoeften heeft als het gaat om vergoedingen voor zonnebrillen met of zonder sterkte. Om aan deze behoeften te voldoen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen in de vorm van een uitvoeringsregeling en een bedragsregeling. Door deze regelingen te gebruiken, kunnen werkgevers de kosten beheersbaar houden en kunnen medewerkers de brillen kiezen die passen bij hun specifieke behoeften en budget.

Download de prijslijst voor zonnebrillen
 • Unieke oplossingen afgestemd op de behoeften van elk bedrijf

 • Werkgevers kunnen de kosten beheersen terwijl medewerkers een passende bril kunnen kiezen

 • Duidelijke regelingen voorkomen verrassingen en informeren medewerkers over mogelijke extra kosten

 • Gemakkelijke en veilige betaalmethode via e-mail voor de eigen bijdrage

Uitvoeringsregeling

Een uitvoeringsregeling is een regeling waarbij werkgevers hun medewerkers vergoeden voor specifieke uitvoeringen van zonnebrillen met of zonder sterkte. Bij ons kun je als besteller zelf kiezen welke uitvoeringen van zonnebrillen je wilt vergoeden voor je medewerkers. Wij zorgen voor een uitvoeringsregeling waarin duidelijk staat vermeld welke uitvoeringen wel en niet worden vergoed. Op de bestelbon die je medewerkers meenemen naar de winkel, staat deze informatie vermeld om te voorkomen dat opticiens afwijken van deze uitvoeringen. Bovendien informeren wij medewerkers vooraf over extra kosten bij afwijking van de gekozen uitvoeringen, zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken en onverwachte verrassingen worden voorkomen. Onze uitvoeringsregeling biedt werkgevers de mogelijkheid om de kosten te beheersen en medewerkers te voorzien van de gewenste zonnebrillen die passen bij hun specifieke behoeften en budget.

Beeldschermbril vergoeding
Beeldschermbrillen betalingsregeling

Bedragsregeling

Bij onze bedragsregeling bepaalt de werkgever een vast bedrag voor de vergoeding van zonnebrillen voor zijn of haar medewerkers. Door deze regeling hebben werkgevers meer controle over de kosten en kunnen zij een budgetvriendelijke oplossing bieden aan hun medewerkers. Als een medewerker kiest voor een duurdere zonnebril dan het afgesproken bedrag, kan de meerprijs in rekening worden gebracht bij de medewerker. Het is belangrijk dat medewerkers op de hoogte zijn van deze mogelijkheid voordat zij een afwijkende keuze maken om onverwachte kosten te voorkomen. Dit stelt werkgevers in staat om de kosten te beheersen en hun medewerkers te helpen bij het vinden van de ideale zonnebril die past bij hun specifieke behoeften en budget. Onze bedragsregeling biedt een flexibele optie voor werkgevers die op zoek zijn naar een op maat gemaakte oplossing voor hun medewerkers.

Beeldschermbrillen betalingsregeling

Moet een werkgever een zonnebril vergoeden?

Let op, het is goed om te weten dat veel werkgevers het volledige bedrag van de bril vergoeden, omdat dit valt onder de arbowetgeving en het goed werkgeverschap. In Nederland is het verplicht voor werkgevers om hun werknemers een veilige en gezonde werkplek te bieden. Wanneer er wordt geconstateerd dat een zonnebril met of zonder sterkte kan helpen tegen de klachten, is de werkgever verplicht de kosten voor de zonnebril te vergoeden.

Lees verder
seeh-vergoeding-werkgever

Informatie over betalingen bij een eigen bijdrage

Wanneer de medewerker een eigen bijdrage dient te betalen, hoeft deze niet in de winkel afgerekend te worden. Op de kassabon wordt in dat geval altijd een eindbedrag van € 0,00 weergegeven. Na levering van de bril ontvangt de medewerker een e-mail van ons met een betaallink voor een Mollie-betaling. Het bedrag dient binnen 14 dagen voldaan te worden. Zo bieden we een gemakkelijke en veilige manier van betalen voor de eigen bijdrage.

Bekijk onze prijzen voor zonnebrillen

Is een zonnebril met of zonder sterkte fiscaal aftrekbaar?

Ja dit kan, maar onder bepaalde voorwaarden. Een arbovoorziening valt namelijk altijd onder de werkkostenregeling (WKR). Via de werkkostenregeling kun je als werkgever onbelaste vergoedingen aan je werknemers geven. De arbovoorziening moet dan wel aan de volgende voorwaarden voldoen: Lees verder.

Het is altijd raadzaam over de zonnebril vergoeding te overleggen met de Belastingdienst dan wel contact op te nemen met je belastingadviseur om in jouw concrete situatie na te gaan of de zonnebril onbelast vergoed mag worden en of de zonnebril vergoeding aftrekbaar is.

Bron: Handboek loonheffing 2022 uitgave juli 2022 artikel 22.1.9

Geniet van exclusieve zakelijke voordelen

Voor werkgevers

 • Eenvoudig en slim inkopen

 • BTW op factuur

 • Tijd- en kostenbesparend 

 • Bepaal het budget vooraf

 • OCI-koppeling mogelijk met inkoopsysteem

 • Medewerkers zijn welkom in 400+ winkels in Nederland en België

Voor werknemers

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Gediplomeerde Hans Anders opticiens en audiciens

 • Niet meer voorschieten in de winkel

 • Exclusief zakelijk assortiment

 • Gratis accessoires bij elke bestelling

 • Welkom in meer dan 400 winkels in Nederland en België

Direct een zakelijk account aanvragen

Dit mag je van ons verwachten

Onze experts helpen je graag verder

Eenvoudig bestelproces

Met een paar stappen bestel je snel en eenvoudig voor één of meerdere personen.

100% tevredenheid

100% tevredenheidsgarantie

Je profiteert van onze tevredenheidsgarantie. Wij bieden je altijd een oplossing.

goedkope veiligheidsbrillen op sterkte

Een complete bril voor de beste prijs

Geen ingewikkelde instructies of extra kosten. Altijd een complete bril voor de beste prijs.

supersnelle levertijd

Supersnelle levertijd

In samenwerking met onze partners geniet je van de snelste levertijd van de zakelijke markt.

onze medewerkers staan voor je klaar

Gratis advies met een glimlach

Onze vriendelijke, ervaren deskundigen bieden je graag gratis advies.

Meer dan 400 winkels

Altijd een winkel in de buurt

Aanmeten en advies in meer dan 400 winkels in heel Nederland en België.

Dit zeggen onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost.

Tina Van Damme
Preventieadviseur

Wat onze klanten zeggen

De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis.

Madelon Timmerman
Arbocoördinator

Wat onze klanten zeggen

Seeh biedt onze mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf.

Mirjam Timmer
HR Manager

Wat onze klanten zeggen

Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf.

Suzan Dubbelman, HR Adviseur
Makita Nederland