Hulp nodig? Bel ons gerust 085 065 3056

Regel direct otoplastieken op maat voor jouw medewerkers

Regel direct goede gehoorbescherming bij Seeh. 

  • Meld je vrijblijvend aan als klant
  • Geniet van exclusieve zakelijke voordelen
  • Meer dan 5.000 bedrijven gingen je voor

Exclusieve partner van

hans-anders-zakelijk
hans-anders-zakelijkhans-anders-zakelijk
seeh-image

Otoplastieken op sterkte

Op zoek naar otoplastieken met de beste prijs en kwaliteitsverhouding? Wij hebben ze! Naast een goede prijs, bieden we ook uitstekende kwaliteit en ruime keuze in otoplastieken en filters. Hieronder vind je duidelijk en overzichtelijk de prijs van onze gehoorbescherming. Geen verrassingen achteraf, maar gewoon de beste prijs en kwaliteit in otoplastieken. Dus kies vandaag nog voor onze goede prijs voor op maat gemaakte oordoppen.

Otoplastieken voor een scherpe prijs

We zijn trots op onze service. Onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en ons grote netwerk maken het mogelijk enkel hoogstaande otoplastieken te leveren, waarbij we de kosten laag kunnen houden. Met alle expertise op het gebied van veiligheid, gehoorbescherming en regelgeving zijn wij dé partner voor jou.

Otoplastieken: kosten beter beheersbaar

Ons online bestel- en beheerplatform, waarop in één overzicht duidelijk is wat de status van je budget en het verbruik per afdeling of medewerker is, maakt onze otoplastieken erg aantrekkelijk voor jullie als bedrijf, want de kosten zijn beter beheersbaar. En dat allemaal voor een scherpe prijs! Door je otoplastieken bij seeh te bestellen, wordt een groot deel van je administratie voor je uit handen genomen. En ook dat zit bij de prijs inbegrepen!

Oordoppen op maat: transparante prijzen

Bekijk direct de geldende otoplastieken prijzen en meld je aan als klant. Met je login gegevens kun je direct opdrachtbonnen voor gehoorbescherming op maat downloaden of een afspraak maken voor het aanmeten van de otoplastieken bij jou op het bedrijf. De prijs voor onze verschillende varianten zie je hieronder. Zowel de prijs van de harde en de zachte uitvoering van de op maat gemaakte oordoppen als de prijs voor het toevoegen van een koord of detectiekogel.

Professionele oordoppen, professionele service, professionele prijzen.

Gehoorbescherming aanmeten bij jou op locatie

Otoplastieken kunnen we ook aanmeten en uitleveren bij jou op locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Download de prijslijst

Prijzen otoplastieken

Standaard leveren wij een gratis etui, koord of mini-grip. Hierbij heb je keuze uit diverse kleuren en, indien gewenst, ook gratis gravering van bijvoorbeeld je bedrijfsnaam.

Alpine Worksafe

€ 104,95

Alpine Shooter

€ 117,31

Alpine Security

€ 125,58

Alpine Music

€ 132,31

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor een Hans Anders bij jou in de buurt

Toelichting otoplastieken

Alpine Worksafe

Otoplastieken voor algemene werzaamheden

Alpine Shooter

Beschermen het gehoor tegen harde knallen

Alpine Security

Otoplastieken met portofoon aanlsluiting

Alpine Music

Otoplastieken met lineaire demping

Heb je een vraag?

Onze specialisten zitten klaar om je vraag te beantwoorden

Verplichtingen

Vanaf 85 dB(A) geldt voor werknemers en werkgevers niet alleen dat een vergoeding voor gehoorbescherming beschikbaar gesteld moet worden, maar geldt er ook een draagplicht van het beschikbaar gestelde middel. Hierop dient ook te worden toegezien door de werkgever.

Bij otoplastieken is het erg belangrijk dat ze jaarlijks gecontroleerd worden. Je gehoorgang kan namelijk in de loop der jaren veranderen. Controle zorgt ervoor dat de dempende eigenschappen gegarandeerd blijven. seeh biedt deze nazorg, zowel in één van de winkels van Hans Anders als op locatie. Ook kun je met je persoonlijke login in het bestel- en beheerportal kijken van welke medewerkers hun otoplastieken in aanmerking komen voor onderhoud. Dit overzicht is altijd actueel. Wil je de controle uit laten voeren? Maak dan eenvoudig een bestelopdracht aan voor de betreffende medewerker(s). Je kunt altijd tussentijds een lektest uit laten voeren als je twijfelt of de otoplastieken (nog) voldoende demping bieden. Om het overzicht op het onderhoud voor de op maat gemaakte oordoppen zo gemakkelijk mogelijk te houden en goed te plannen, sturen wij je automatisch een reminder.

Lees verder