Hulp nodig? Bel ons gerust 085 065 3056

Regel direct zonnebrillen voor jouw medewerkers

Bestel makkelijk en snel zonnebrillen bij Hans Anders zakelijk.

 • Meld je vrijblijvend aan als klant
 • Geniet van exclusieve zakelijke voordelen
 • Meer dan 5.000 bedrijven gingen je voor

Exclusieve partner van

hans-anders-zakelijk
seeh-imageseeh-image
seeh-image

Zonnebrillen met of zonder sterkte

Waar je ook gaat genieten van de zon, een mooie zonnebril is zeker op zijn plaats. Want het is belangrijk dat je je ogen beschermd tegen schadelijke Uv-straling. Daarmee kun je een hoop problemen voorkomen. Naast de praktische functie van een zonnebril, is de het ook een mode artikel waarmee je graag gezien wilt worden. Wij bieden samen met Hans Anders zonnebrillen op sterkte of zonder sterkte voor de zakelijke markt.

Download de prijslijst
Hans Anders Zonnebrillen

Keuze uit verschillende soorten kleuren

Download de brochure
seeh-image

Met of zonder sterkte

Iedere medewerker heeft een andere oogsterkte en verricht ook andere werkzaamheden. Wij bieden daarom verschillende soorten glasuitvoeringen. Wij bieden enkelvoudige glazen aan, maar ook multifocale glazen. Wanneer jouw medewerker geen sterkte heeft of lenzen draagt leveren wij ook zonnebrillen zonder sterkte.

Verschillende glastypen

Er zijn zonneglazen in verschillende glaslijnen. Elke glaslijn heeft zijn eigen kwaliteit. Welke glaslijn zonneglazen je kiest is afhankelijke van je voorkeur. We zetten de verschillende type zonneglazen op een rij:

Hans Anders Basic
De multifocaal basis glazen zijn onze eenvoudigste glazen. Een budgetvriendelijke optie voor een eerste multifocale bril, of voor klanten die reeds tevreden waren met deze glazen. Kenmerkend voor deze glazen is het smallere tussen-en nabijgebied.

Hans Anders Traditional II
Wil je een degelijke multifocale bril met een iets comfortabeler zicht? Dan stellen wij de multifocaal standaard glazen voor. Deze standaard glazen zijn harder en een goede keuze wanneer je tevreden was van de basis glazen maar graag een breder gezichtsveld wilt. Deze glazen staan bekend om haar hoge kijk comfort.

Hans Anders Excellent
Wanneer je het beste van het beste verkiest zijn er de multifocaal excellent glazen. Deze glazen zorgen voor het grootste draagcomfort, dankzij het grote gezichtsveld zonder vertekening. De gezichtsscherpte is in elke blikrichting maximaal en geeft je het meest natuurlijke en stabiele zicht. Dankzij de individuele aanpassing op maat wordt ook een uitstekend dieptezicht gegarandeerd. Deze glazen hebben de hoogste kijkgewenning van al onze lijnen.

Wat kost een zonnebril op sterkte?

Een zonnebril is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen en prijscategorieën. Het ligt er dus aan wat je medewerker nodig heeft. Dankzij ons online bestel- en beheerplatform maken we het makkelijk om een beeldschermbril op sterkte te bestellen. Je stelt hierbij zelf je eigen pakket/regeling samen, afgestemd op jouw budget en de behoefte van je medewerker. Je betaalt wat je bestelt en je hebt nooit extra onverwachte kosten achteraf. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk onze prijslijst.

Download de prijslijst
Onze zakelijke voordelen

Geniet van exclusieve zakelijke voordelen

Maak een gratis account aan
Voor werkgevers
 • Eenvoudig en slim inkopen
 • BTW op factuur
 • Tijd- en kostenbesparend 
 • Bepaal het budget vooraf
 • OCI-koppeling mogelijk met inkoopsysteem
 • Medewerkers zijn welkom in 400+ winkels in Nederland en België
Voor werknemers
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Opgemeten door erkende Hans Anders medewerkers
 • Niet meer voorschieten in de winkel
 • Exclusief zakelijk assortiment
 • Welkom in meer dan 400 winkels

Bestel bij de exclusieve partner van Hans Anders

Wanneer je bij Seeh een zonnebril op sterkte bestelt, kun je gebruik maken van de service in elke Hans Anders winkel bij jou in de buurt. Seeh werkt exclusief samen met Hans Anders om horen en zien betaalbaar en veilig te maken voor iedereen.

hans-anders-zakelijk
hans-anders-image
Direct beginnen

Klaar om te starten? Volg deze vier stappen

We zijn transparant over onze diensten en producten, communiceren helder en proberen onze klanten te ontzorgen door ze een simpel en duidelijk bestel- en beheersysteem aan te bieden.

1

Maak een account aan bij Seeh en bepaal wat jouw medewerkers mogen bestellen

2

Download de bestelbon en geef deze mee aan jouw medewerker

3

Met deze bestelbon kunnen jouw medewerkers direct naar een Hans Anders winkel in Nederland en België

4

Wanneer het product klaar is ontvangen jouw medewerkers een bericht en ontvang jij de factuur in een eenvoudig overzicht