Prijzen

Op zoek naar otoplastieken met de beste prijs en kwaliteitsverhouding? Wij hebben ze! Naast een goede prijs, bieden we ook uitstekende kwaliteit en ruime keuze in otoplastieken en filters. Hieronder vind je duidelijk en overzichtelijk de prijs van onze gehoorbescherming. Geen verrassingen achteraf, maar gewoon de beste prijs en kwaliteit in otoplastieken. Dus kies vandaag nog voor onze goede prijs in op maat gemaakte oordoppen.

Wij werken samen met

beste prijs

makkelijk

makkelijk

effectief

Transparant, duidelijk en scherp

We zijn trots op onze service. Onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en ons grote netwerk maken het mogelijk enkel hoogstaande otoplastieken te leveren, waarbij we de kosten laag kunnen houden. Met alle expertise op het gebied van veiligheid, gehoorbescherming en regelgeving zijn wij dé partner voor jou.

OTOPLASTIEKEN: KOSTEN BETER BEHEERSBAAR

Ons online bestel- en beheerplatform, waarop in één overzicht duidelijk is wat de status van jullie budget en het verbruik per afdeling of medewerker is, maakt onze otoplastieken erg aantrekkelijk voor jullie als bedrijf, want de kosten zijn beter beheersbaar. En dat allemaal voor een scherpe prijs! Door je otoplastieken bij seeh. te bestellen, wordt een groot deel van je administratie voor je uit handen genomen. En ook dat zit bij de prijs inbegrepen!

PERIODIEKE CONTROLE

Bij otoplastieken is het erg belangrijk dat ze jaarlijks gecontroleerd worden. Je gehoorgang kan namelijk in de loop der jaren veranderen. Controle zorgt ervoor dat de dempende eigenschappen gegarandeerd blijven. seeh. biedt deze nazorg, zowel in één van de winkels van Hans Anders als op locatie.

Om het overzicht op het onderhoud zo gemakkelijk mogelijk te houden en goed te plannen, sturen wij je automatisch een reminder op dragerniveau. Daarbij helpen we je als werkgever graag. Ook kun je met je persoonlijke login in het bestel- en beheerportal kijken van welke medewerkers hun otoplastieken in aanmerking komen voor onderhoud. Dit overzicht is altijd actueel. We houden voor de periodieke controle standaard een interval van een jaar aan. Wil je de controle uit laten voeren? Maak dan eenvoudig een bestelopdracht aan voor de betreffende medewerker(s). Je kunt altijd tussentijds een lektest uit laten voeren als je twijfelt of de otoplastieken (nog) voldoende demping bieden.

PRIJZEN

Bekijk direct de geldende otoplastieken prijzen en meld je aan als klant. Met je login gegevens kun je direct opdrachtbonnen voor gehoorbescherming op maat downloaden of een afspraak maken voor het aanmeten van de otoplastieken bij jou op het bedrijf. De prijs voor onze verschillende varianten zie je hieronder. Zowel de prijs van de harde en de zachte uitvoering van de op maat gemaakte oordoppen als de prijs voor het toevoegen van een koord of detectiekogel.

Professionele oordoppen, professionele service, professionele prijzen.

Genoemde prijzen voor de gehoorbescherming op maat zijn EXCLUSIEF BTW en gelden voor het aanmeten in een Hans Anders vestiging bij jou in de regio.

seeh otoplastieken

Harde uitvoering, inclusief koord en clip€ 98,35
Zachte uitvoering, inclusief koord en clip€ 98,35

Extra opties seeh otoplastieken

Detectiekogel€ 3.50

Otoplastieken worden standaard geleverd met koord, kledingklem, cerumenpen en een etui. Op otoplastieken wordt een garantie gegeven van drie maanden op pasvorm en twee jaar op het materiaal en de filters.

AANMETEN BIJ JOU OP LOCATIE

Otoplastieken kunnen we ook aanmeten en uitleveren bij jou op locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

advies nodig

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

Eenvoudig en snel otoplastieken bestellen bij seeh.

seeh. en Hans Anders maken het je wel erg gemakkelijk om otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers.

1

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon

2

Werknemer meet aan bij Hans Anders

3

Ophalen en controleren bij Hans Anders

4

Werkgever ontvangt via 
seeh. de factuur

Direct klant worden
  • Beste prijs voor een compleet product
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn