Prijzen otoplastieken

Prijzen otoplastieken

Op zoek naar otoplastieken met de beste prijs en kwaliteitsverhouding? Wij hebben ze! Naast een goede prijs, bieden we ook uitstekende kwaliteit en ruime keuze in otoplastieken en filters. Hieronder vind je duidelijk en overzichtelijk de prijs van onze gehoorbescherming. Geen verrassingen achteraf, maar gewoon de beste prijs en kwaliteit in otoplastieken. Dus kies vandaag nog voor onze goede prijs in op maat gemaakte oordoppen.

beste prijs beste prijs

makkelijk makkelijk

makkelijk makkelijk

effectief effectief

OTOPLASTIEKEN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

We zijn trots op onze service. Onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en ons grote netwerk maken het mogelijk enkel hoogstaande otoplastieken te leveren, waarbij we de kosten laag kunnen houden. Met alle expertise op het gebied van veiligheid, gehoorbescherming en regelgeving zijn wij dé partner voor jou.

OTOPLASTIEKEN: KOSTEN BETER BEHEERSBAAR

Ons online bestel- en beheerplatform, waarop in één overzicht duidelijk is wat de status van jullie budget en het verbruik per afdeling of medewerker is, maakt onze otoplastieken erg aantrekkelijk voor jullie als bedrijf, want de kosten zijn beter beheersbaar. En dat allemaal voor een scherpe prijs! Door je otoplastieken bij seeh. te bestellen, wordt een groot deel van je administratie voor je uit handen genomen. En ook dat zit bij de prijs inbegrepen!

OORDOPPEN OP MAAT: transparante PRIJZEN

Bekijk direct de geldende otoplastieken prijzen en meld je aan als klant. Met je login gegevens kun je direct opdrachtbonnen voor gehoorbescherming op maat downloaden of een afspraak maken voor het aanmeten van de otoplastieken bij jou op het bedrijf. De prijs voor onze verschillende varianten zie je hieronder. Zowel de prijs van de harde en de zachte uitvoering van de op maat gemaakte oordoppen als de prijs voor het toevoegen van een koord of detectiekogel.

Professionele oordoppen, professionele service, professionele prijzen.

gehoorbescherming aanmeten bij jou op locatie

Otoplastieken kunnen we ook aanmeten en uitleveren bij jou op locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

toelichting otoplastieken

alpine worksafe

otoplastieken voor algemene werkzaamheden

alpine security

otoplastieken voor portofoon aansluiting

alpine shooter

otoplastieken voorzien van twee filters. Het gehoor wordt beschermd tegen bijvoorbeeld harde knallen.

alpine musicsafe

otoplastieken met lineaire demping

Genoemde prijzen voor de gehoorbescherming op maat zijn EXCLUSIEF BTW en gelden voor het aanmeten in een Hans Anders vestiging bij jou in de regio.

advies nodig

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

transparante prijzen

Alpine Worksafe
€ 103,26
Alpine Security
€ 115,62
Alpine Shooter
€ 107,39
Alpine Musicsafe
€ 132,19

Otoplastieken worden standaard geleverd met gratis koord + kledingklem of minigrip, cerumenpen en een etui.

vraag vrijblijvend onze prijslijst aan

Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >