Over ons

Over ons

seeh is dé partner voor veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken in de zakelijke markt. Ons bestelsysteem en oplossingsgerichte werkwijze maakt het bestellen en beheren eenvoudig en overzichtelijk.

beste prijs beste prijs

makkelijk makkelijk

makkelijk makkelijk

effectief effectief

ruim 4000 bedrijven gingen je voor

Wij zijn seeh. (spreek uit: ‘Sie’), exclusieve partner van Hans Anders voor de zakelijke markt. Wij maken het voor bedrijven gemakkelijk om veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen of otoplastieken te bestellen. Ruim 4000 bedrijven kiezen voor:

  • Ons eenvoudig bestel-en beheerplatform.
  • Gediplomeerde opticiens en audiciens van Hans Anders.
  • Meer dan 400 Hans Anders winkels, altijd eentje in de buurt.
  • Alpine Hearing Protection otoplastieken, trendy monturen voor computerwerk en comfortabele veiligheidsbrillen.

Dit maakt ons dé partner voor de zakelijk markt.

de voordelen van Hans Anders

Hans Anders is specialist in de markt van optiek en gehoor. Dit in combinatie met een groot bereik – er zit altijd een Hans Anders winkel bij jou in de buurt -, veel kennis van brillen en ervaring in het helpen van consumenten maakt Hans Anders ook een onmisbare partner voor de zakelijke markt.

Hans Anders is bekroond met een geweldige prijs: de Shopping Award 2021 in de categorie Opticiens. Elke dag staan wij met plezier klaar om jou zowel in onze winkels als online de beste service voor de beste prijs te geven.

hans anders

beste opticien voor jou beeldschermbril of veiligheidsbril op sterkte

DE VOORDELEN VAN SEEH

seeh. kent de zakelijke B2B markt door en door. Wij begrijpen wat bedrijven allemaal voor medewerkers moeten doen. Daarom nemen wij jouw gehele administratie uit handen. We weten hoeveel werk het is om de juiste producten bij de juiste persoon te krijgen en hoeveel papierwerk er komt kijken bij het bestellen van veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken. Bij seeh. weten we als geen ander hoe we jou hierbij kunnen helpen. Zo heb je als bedrijf nergens omkijken naar.

Dankzij ons online bestel- en beheerplatform maken we het je wel erg gemakkelijk. Ons beheerplatform zorgt voor een naadloos verloop tussen aanvraag, bestellen en de administratieve afhandeling. Controle over het budget, meer inzicht in het verbruik, alles wordt overzichtelijk weergegeven en is eenvoudig te beheren. De kosten blijven hierdoor beter beheersbaar. En dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Ook kennen we de regelgeving omtrent persoonlijke beschermingsmiddelen, EN-normeringen, arbeidsomstandigheden etc. uitstekend.

DE BESTE KEUZE VOOR BEDRIJVEN

De combinatie van een goede service, kwaliteitsproducten en een vlotte administratieve afhandeling maakt seeh. de beste keuze voor bedrijven. Voor een aantrekkelijke prijs natuurlijk, want ook dat is seeh. Bekijk daarom snel alle mogelijkheden en laat je overtuigen.

nu starten

we helpen je graag verder

Klaar om te starten? Bel +31 (0)85 065 30 56 of vul ons aanmeldformulier in.

  • Beste prijs
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >