Prijzen veiligheidsbril op sterkte

Wij begrijpen als geen ander dat niet alleen de prijs maar ook kwaliteit van de veiligheidsbril op sterkte van belang is. De bril dient een hoog draagcomfort te hebben en de beste bescherming te bieden tegen impact van buitenaf. Als je brildragend bent, dan kies je voor een veiligheidsbril op sterkte. Wij hebben enkelvoudige en multifocale veiligheidsbrillen, ook wel bekend als een veiligheidsbril met leesgedeelte. Daarnaast nemen wij met het online bestelsysteem je ook nog eens veel administratie uit handen. Nog een voordeel van seeh.

Wij werken samen met

beste prijs

makkelijk

makkelijk

effectief

De veiligheidsbrillen van seeh. zijn voorzien van de nieuwste generatie glazen waardoor ze je medewerkers uitstekend beschermen tegen onveilige situaties en schadelijke UV-straling. Het glas is van de allerbeste kwaliteit. En helemaal niet zwaar bovendien, wat zorgt voor een hoog draagcomfort van onze veiligheidsbril op sterkte. Aan de prijs is het niet eens te merken, want die is ook erg aantrekkelijk. Een professionele veiligheidsbril met een goede prijs, dat zie je niet vaak. seeh. laat het je wel zien. Letterlijk.

Met de zeer goede optische kwaliteit van het glas en alle toegepaste veredelingen heeft u een comfortabele en betrouwbare veiligheidsbril op sterkte die natuurlijk CE is gemarkeerd en voldoet aan de EN-166 norm. De meest complete veiligheidsbril voor de beste prijs? Daarvoor moet je bij seeh. zijn.

Hieronder zie je wat een complete veiligheidsbril op sterkte kost. Door onze heldere prijsstelling zie je meteen wat de volledige veiligheidsbril in Top Line en Superior Line uitvoering met enkelvoudige, varifocus en varifocus Plus glazen kost.

Een complete veiligheidsbril bestaat uit: glazen, montuur en etui
Genoemde prijzen zijn EXCLUSIEF BTW.

SUPERIOR LINE

Trivex verglazing, anti kras, antireflex, waterafstotend, clean coat

UitvoeringPrijs
Enkelvoudig€ 130.00
Varifocus€ 235.00
Varifocus Optimaal€ 260.00

TOP LINE

Trivex verglazing, anti kras, antireflex, waterafstotend

UitvoeringPrijs
Enkelvoudig€ 110.00
Varifocus€ 215.00
Varifocus Optimaal€ 240.00

Varifocus optimaal glazen bieden extra comfort voor de drager

  • Extra groot vertekeningsvrij gezichtsveld met goed dieptezicht
  • Natuurlijk en stabiel zicht, zonder schommeleffect

Bekijk hier een gedeelte van onze ruime keuze in monturen.

advies nodig

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
  • Beste prijs voor een compleet product

  • Snel en eenvoudig bestellen

  • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn