Doorgaan naar inhoud

Exclusieve partner van

Otoplastieken op maat

Otoplastieken op maat

Comfortabele oorbescherming. Aanmeten op locatie of in de winkel.

  • Vertrouwd door 5.000+ tevreden klanten
  • Opmeten op locatie of in de winkel
  • Eenvoudig bestellen en beheren
  • Altijd 100% tevredenheidsgarantie
Direct bestellenDownload de brochure

Exclusieve partner van

Hans Anders Logo

Perfect op maat

Otoplastieken op maat

Ben je op zoek naar otoplastieken/oordoppen op maat voor je medewerkers? Wij bieden met onze partner Alpine gehoorbescherming op maat met het hoogste draagcomfort. Wat voor werkzaamheden je medewerker ook doet, wij helpen je graag met de juiste oordoppen op maat zodat je medewerker beschermd is tegen schadelijk geluid.

Veel werkenden worden dagelijks blootgesteld aan schadelijke geluidsniveaus. Het is dan ook niet voor niets dat gehoorschade één van de meest gemelde beroepsziekten is. Vanaf wanneer noemen we het geluidsniveau ‘schadelijk’?

Wanneer iemand minstens 8 uur per dag, 5 dagen per week blootgesteld wordt aan geluiden van meer dan 80 dB(A) kan dat voor blijvende schade zorgen. En daar is natuurlijk niemand bij gebaat, zowel je medewerkers niet als je bedrijf niet. Als bedrijf ben je verplicht (passende) maatregelen te nemen om gehoorschade bij je medewerkers tot een minimum te beperken. Met bijvoorbeeld op maat gemaakte oordoppen.

Bescherm je gehoor

Onze otoplastieken op maat bieden bescherming tegen impact van buitenaf

Oordoppen op maat

Onze otoplastieken worden op maat gemaakt en dragen hierdoor erg prettig.

Otoplastieken van Alpine

Vertrouwd

Wij bieden met onze partner Alpine gehoorbescherming op maat met het hoogste draagcomfort.

Aanmeten op locatie of in de winkel

Wij meten aan in alle Hans Anders winkels bij jou in de buurt. Ook op locatie meten wij aan vanaf 5 personen per passessie.

Seeh ontzorgt

Wij bieden nazorg, zowel in één van de winkels van Hans Anders als op locatie. Ook kun je met je persoonlijke login in het bestel- en beheerportal kijken van welke medewerkers hun otoplastieken in aanmerking komen voor onderhoud. Dit overzicht is altijd actueel. Wil je de controle uit laten voeren? Maak dan eenvoudig een bestelopdracht aan voor de betreffende medewerker(s). Je kunt altijd tussentijds een lektest uit laten voeren als je twijfelt of de otoplastieken (nog) voldoende demping bieden.

Dit is hoe het werkt

Stap 1 otoplastieken

1. Bestellen

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon.

Stap 2 otoplastieken

2. Aanmeten

Werknemer meet otoplastieken aan bij één van de Hans Anders winkels bij jou in de buurt of op locatie. Dit kan vanaf 5 personen.

Stap 3 otoplastieken

3. Afronden

Werknemer haalt de otoplastieken op en werkgever ontvangt via 
ons de factuur in een eenvoudig overzicht.

Voor wie

Het zijn niet alleen de meest voor de hand liggende beroepsgroepen waar ze op het werk veel met gehoorschade te maken krijgen. Naast banen in de (wegen)bouw, transport en industrie lopen medewerkers ook bij andere beroepen een risico op schadelijke geluiden, zoals in de recreatie en dienstverlening en bij grootkeukens in instellingen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven en scholen.

Neem daarom geen enkel risico en zorg ervoor dat je medewerkers goed beschermd zijn, het liefst met gehoorbescherming op maat. Otoplastieken helpen je hierbij. Want voor je het weet is het te laat!

Oordoppen op maat

"Als bedrijf ben je verplicht maatregelen te nemen om gehoorschade bij medewerkers tot een minimum te beperken."

Oordoppen op maat

Verplichtingen

Vanaf 85 dB(A) geldt voor werknemers en werkgevers niet alleen dat een vergoeding voor gehoorbescherming beschikbaar gesteld moet worden, maar geldt er ook een draagplicht van het beschikbaar gestelde middel. Hierop dient ook te worden toegezien door de werkgever.

Bij otoplastieken is het erg belangrijk dat ze jaarlijks gecontroleerd worden. Je gehoorgang kan namelijk in de loop der jaren veranderen. Controle zorgt ervoor dat de dempende eigenschappen gegarandeerd blijven. seeh biedt deze nazorg, zowel in één van de winkels van Hans Anders als op locatie. Ook kun je met je persoonlijke login in het bestel- en beheerportal kijken van welke medewerkers hun otoplastieken in aanmerking komen voor onderhoud. Dit overzicht is altijd actueel. Wil je de controle uit laten voeren? Maak dan eenvoudig een bestelopdracht aan voor de betreffende medewerker(s). Je kunt altijd tussentijds een lektest uit laten voeren als je twijfelt of de otoplastieken (nog) voldoende demping bieden. Om het overzicht op het onderhoud voor de op maat gemaakte oordoppen zo gemakkelijk mogelijk te houden en goed te plannen, sturen wij je automatisch een reminder.

Lees meer

Dit zeggen onze klanten

"Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost. "

Alheembouw

Tina Van Damme
Preventieadviseur

"Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf."

Makita

Suzan Dubbelman
HR Adviseur

"Zeer tevreden over de diensten van Seeh. Ze werken pro-actief en helpen ons altijd bij het vinden van een passende oplossing. Tijdens de pandemie waren zij een goede oplossing omdat wij nog steeds in hygiënische omstandigheden op maat gemaakte otoplastieken voor onze werknemers konden krijgen."

Westrock logo

Tina Rooms
Preventieadviseur

Jouw keuze

Aanmeten en controleren

Hans Anders Symbol

In de winkel

Download direct de benodigde opdrachtbonnen waarmee medewerkers in de winkel otoplastieken aan kunnen laten meten of kunnen laten controleren. Je medewerker kan vervolgens zelf een afspraak maken bij een audicien van Hans Anders in de buurt. Dat is het enige dat je hoeft te doen om gehoorbescherming aan te laten meten! Ook een afspraak maken is erg eenvoudig. Dat kan online via de website van seeh, via de website van Hans Anders of telefonisch via 0800-0075. Wanneer je medewerker de opdrachtbon meeneemt naar de Hans Anders winkel worden de otoplastieken direct aangemeten.

Winkel zoeken

Op locatie

Wil je de otoplastieken liever bij jou op locatie aanmeten of periodiek laten controleren? Ook hiervoor hoef je enkel een opdrachtbon aan te maken. Wij zullen daarna contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het aanmeten van de gehoorbescherming. Al vanaf 5 sets per sessie is het mogelijk om otoplastieken bij jou op locatie aan te laten meten of te controleren.

Aanmeten op locatie
Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56

FAQ