Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Onze nieuwe veiligheidsbrillen!

icon-reading-time

6

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

Wij zijn verheugd om de introductie van twee nieuwe veiligheidsmonturen aan te kondigen: de SH001 in mat zwart en de SH005 in mat donker groen.

SH001 Mat Zwart

Ons bekende model, de SH001, is nu beschikbaar in een strakke, mat zwarte versie. Deze elegante en moderne variant is nu al een favoriete keuze voor velen vanwege zijn premium uitstraling.

SH005 Mat Donker Groen

Daarnaast is onze populairste veiligheidsbril, de SH005, uitgebreid met een nieuwe kleuroptie: mat donker groen. Deze kleur geeft een frisse en opvallende touch aan het populaire model.

We begrijpen dat veiligheid en comfort van groot belang zijn bij het kiezen van een veiligheidsbril. Daarom zijn beide monturen ontworpen met hoogwaardige materialen en voldoen ze aan de strengste veiligheidsnormen. De veiligheidsbrillen voldoen aan de EN-166 norm en zijn CE gemarkeerd. Zo maak je dus een veilige keuze en ben je in lijn met de gestelde eisen.

Download alle productfoto's

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer wil weten over onze nieuwe veiligheidsmonturen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bel ons gerust op +31 (0)85 065 30 56 of mail ons op service@seeh.nl.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen