Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Terugblik op 2023: Weer een jaar om trots op te zijn!

icon-reading-time

5

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

Nu 2023 ten einde loopt, blikken we terug op een jaar vol dynamische veranderingen en uitzonderlijke successen, samen met onze gewaardeerde zakelijke klanten. In dit kennisartikel delen we met trots enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Vroeg in het jaar zijn we gestart met onze verhuizing naar een nieuw kantoor op de Wielkamp in Zaltbommel. We willen iedereen bedanken voor de hartelijke felicitaties en de gewaardeerde cadeaus die wij mochten ontvangen.

Een andere mijlpaal was de uitbreiding van onze collectie monturen en glazen voor veiligheidsbrillen en beeldschermbrillen.

In een jaar waarin we hebben gezien dat werkgevers bereid zijn te investeren in het welzijn van hun medewerkers, is de vraag naar persoonlijk afgestemde producten significant gegroeid. Deze ontwikkeling gaat hand in hand met een verhoogde verwachting van zowel advies als productkwaliteit. Onze producten, specifiek afgestemd op individuele behoeften, weerspiegelt deze trend en toont onze toewijding om iedere klant te voorzien van een persoonlijk product op maat.

Banner voor white paper van Seeh

Benieuwd hoe je een effectieve regeling voor beeldschermbrillen maakt? Download onze gratis whitepaper.

Onze exclusieve samenwerking met Hans Anders stelt ons in staat om deze hoge verwachtingen te overtreffen en te zorgen voor een naadloze ervaring in zowel advies als administratie. Deze duurzame samenwerking zorgt ervoor dat we onze zakelijke klanten snel van professioneel advies kunnen voorzien en een efficiënte administratieve afhandeling kunnen garanderen. Onze zakelijke klanten profiteren direct van de expertise en de uitgebreide aanwezigheid van Hans Anders, met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

Met de recente overwinning van Hans Anders op twee ABN AMRO Retailer of the Year awards in de categorieën 'Audiciens' en 'Beste Webshop Optiek' voor 2023-2024, benadrukken we de toegevoegde waarde van deze samenwerking.

Ook hebben we weer dit jaar onze kennisbank aanzienlijk uitgebreid en verbeterd. Of het nu gaat om productdetails, wetgeving of praktische tips, onze kennisbank is de meest complete en informatieve bron in onze branche. Een onmisbare hulpbron voor iedereen.

Het meest waardevolle voor ons dit jaar was echter de waardering die we hebben mogen ontvangen van onze klanten en partners. De tevredenheid en positieve feedback zijn onze drijfveren en bevestigen dat we op de goede weg zijn. Dit stimuleert ons om te blijven innoveren en onze diensten te verbeteren.

Lees ook: Seeh behaalt een NPS-score van 72!

We willen graag iedereen bedanken voor een goede samenwerking dit jaar en wensen iedereen een mooi en gezond 2024 toe!

Met vriendelijke groeten,

Een handtekening van het Seeh team
seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen