Hulp nodig? Bel ons gerust 085 065 3056
Veiligheidsbrillen

Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

Eva de Jong

2/9/2022

Van een werkplek verwacht je dat je er veilig kunt werken. Maar wanneer je zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Sommige werkomstandigheden eisen dan extra bescherming voor jouw ogen, want tijdens deze werkzaamheden komen er vaak schadelijke stoffen en/of materialen vrij waar we geen rekening mee houden. Een gewone bril kan deze bescherming dan niet bieden. Daarom zijn er veiligheidsbrillen op sterkte. Maar wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

Wat bepaalt de prijs van een veiligheidsbril op sterkte?

Een goede veiligheidsbril op sterkte varieert in prijs. Een veiligheidsbril op sterkte kun je namelijk laten uitvoeren met verschillende coatings, afhankelijk van de werkzaamheden die je uitvoert. Zo kun je een veiligheidsbril laten uitvoeren met een kraswerende laag, anti-reflectie coating en zelfs antistatische coating, waardoor je glazen vocht-, vet- en vuilafstotend zijn. Daarnaast is de uitvoering van de glazen bepalend voor de prijs. Heb je een veiligheidsbril op sterkte nodig met enkelvoudige glazen of juist multifocale glazen?

Moet ik als werkgever een veiligheidsbril vergoeden?

Een werkgever moet zorgdragen voor de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Wanneer werknemers tijdens hun werk in aanraking komen of kunnen komen met stoffen of materialen die splinters (of losse deeltjes) kunnen afgeven, is het belangrijk dat zij de juiste oogbescherming dragen, in de vorm van een veiligheidsbril. Om deze vraag zo goed mogelijk te beantwoorden hebben wij een gratis kennisartikel geschreven.

Wat kost een veiligheidsbril bij Hans Anders Zakelijk?

Heb je een veiligheidsbril op sterkte nodig? Dan ben je wellicht bang voor hoge kosten, maar maak je geen zorgen. Bij Seeh zeggen we: de meest complete veiligheidsbril voor de beste prijs. Je hebt bij ons een gecertificeerde veiligheidsbril al vanaf 92,50 euro (ex btw). Hiervoor krijg je een montuur, glazen, etui, brillendoekje en brillenkoordje. Echt compleet dus. Wil je meer weten over onze prijzen, kijk hier voor de complete prijslijst.

Meer vragen?

Bij Seeh ben je aan het juiste adres voor een veiligheidsbril op sterkte. Ook over de vergoeding door werkgever(s) kunnen wij je alles vertellen. Hoe kan het geregeld worden? We doorlopen graag alle stappen met je zodat het helemaal duidelijk is. En dan gaan we op zoek naar de juiste veiligheidsbril op sterkte. Eentje die voldoet aan de EN-166 norm natuurlijk. Met glas van de allerbeste kwaliteit, dat helemaal niet zwaar is en uitstekend beschermt tegen onveilige situaties en schadelijke UV-straling. Onze aantrekkelijk geprijsde, professionele veiligheidsbrillen met Trivex brillenglazen hebben een hoog draagcomfort en een zeer goede optische kwaliteit. Precies wat je nodig hebt om veilig en plezierig te kunnen werken.

Regel direct goede bescherming voor jouw medewerkers.

Geniet van zakelijke voordelen. Met meer dan 20 jaar ervaring geven we je graag gratis advies en helpen we je met een eenvoudig bestelproces.

  • Meld je vrijblijvend aan als klant
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • Meer dan 5.500 bedrijven gingen je voor