Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.
Hans Anders ZakelijkInloggen

Hoe het werkt voor werknemers

seeh hoe het werkt
Vertrouwd door 6.500+ bedrijven
seeh hoe het werkt
Stap 1

Je ontvangt een bestelbon

Je ontvangt een bestelbon van je werkgever waarop duidelijk staat vermeld welke uitvoeringen of welk bedrag je vergoed krijgt. Eventuele betalingsregelingen staan hier ook op aangegeven. 

seeh hoe het werkt
Stap 2

Bezoek de winkel

Print de bon uit en maak een afspraak bij een Hans Anders winkel in Nederland of België. Er zijn meer dan 400 winkels, dus altijd een in de buurt.

seeh-locaties-hans-andersseeh hoe het werkt
Stap 3

Aanmeten en bestellen

De deskundigen in de winkel meten een bril (of otoplastieken) aan en helpen je bij het selecteren van een brilmontuur. Er is een hele ruime keuze monturen bij Hans Anders, zowel huismerk monturen als topmerk monturen. En indien je een luxere bril wil dan de vergoeding toestaat, dan heb je de mogelijkheid om bij te betalen.

seeh hoe het werkt
Stap 4

Bestelling afhalen

Wanneer het product klaar is ontvang je een e-mail of sms om het af te halen en vervolgens wordt de rekening naar je werkgever gestuurd. Als je voor een duurder product hebt gekozen dan door je werkgever wordt vergoed, dan sturen we je voor de extra kosten via e-mail een betalingsverzoek.

seeh hans anders zakelijk
Voor werknemers

Vertrouwd door meer dan 6500+ bedrijven in Nederland en Belgie

Al meer dan 20 jaar voorzien wij bedrijven van veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen, zonnebrillen en otoplastieken. In samenwerking met Hans Anders kunnen we jouw bedrijf voorzien van deskundig advies, kwaliteitsproducten en scherpe prijzen, allemaal binnen een eenvoudig bestelproces. Met onze hoge scores voor klanttevredenheid en onze 100% tevredenheidsgarantie zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

seeh hoofdkantoor

Dit mag je van ons verwachten

Eenvoudig bestelproces

Met een paar stappen bestel je snel en eenvoudig voor één of meerdere personen.

100% tevredenheidsgarantie

Je profiteert van onze 100% tevredenheidsgarantie. Wij bieden je altijd een oplossing.

Een complete bril voor de beste prijs

Geen ingewikkelde instructies of extra kosten. Altijd een complete bril voor de beste prijs.

Supersnelle levertijd

In samenwerking met onze partners geniet je van de snelste levertijd van de zakelijke markt.

Gratis advies met een glimlach

Onze vriendelijke, ervaren deskundigen bieden je graag gratis advies.

Altijd een winkel in de buurt

Aanmeten en advies in meer dan 400 winkels in heel Nederland en België.

Veelgestelde vragen?

Hoe werkt Seeh?

Seeh maakt het je makkelijk om beeldschermbrillen, veiligheidsbrillen, otoplastieken of zonnebrillen (op sterkte) aan te schaffen voor je medewerkers. Je meldt jezelf eenmalig online aan, en nadat wij je gegevens verwerkt hebben sturen we je de inloggegevens voor de Seeh Portal. Lees hier verder hoe Seeh werkt.

Hoe kan ik mij inschrijven als zakelijke klant?

Het aanmelden als klant is erg simpel. Druk op Zakelijk account aanvragen en vul je gegevens in. Wil je liever direct contact? Bel ons dan gerust op +31 (0)85 06 530 56

Hoe download ik een bestelbon?

Wanneer je zakelijk wil bestellen bij Seeh dan heb je een account nodig voor de Seeh Portal. Dit account kun je aanvragen door dit formulier in te vullen. Nadat we jouw gegevens hebben ontvangen, sturen wij je binnen twee uur de gegevens om in te loggen op de Seeh Portal. Kies het product en stel eenmalig een pakket samen voor je werknemers. Jij bepaalt wat je werknemers mogen bestellen. Wanneer je de bestelbon afrondt ontvang je deze automatisch in je mailbox. Je kunt de bon ook direct downloaden. Met deze bon kan de werknemer naar een Hans Anders winkel in de buurt om een veiligheidsbril, beeldschermbril, otoplastieken of een zonnebril (op sterkte) uit te zoeken en aan te laten meten. Wanneer het product klaar is ontvangt de werknemer een bericht en kan het product worden opgehaald. En daarna ontvang je de factuur in een eenvoudig overzicht.

Is mijn bril al klaar?

Als je een nieuwe bril hebt besteld bij Hans Anders wil je die natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. De levertijd hangt af van de bril die je hebt gekozen. Gemiddeld duurt het 7 werkdagen voordat je nieuwe bril klaarligt. Je kunt de status van je bestelling bekijken in de Seeh Portal.

Hoe kan ik als zakelijke klant betalen?

Wanneer je een veiligheidsbril, beeldschermbril, otoplastieken of zonnebril (op sterkte) wil bestellen als zakelijke klant heb je een account nodig om in te kunnen loggen op de Seeh Portal. Wij sturen de factuur altijd na ontvangst van het product.

Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

Bekijk de prijzen van een veiligheidsbril op sterkte.

Wat kost een beeldschermbril (computerbril) op sterkte?

Bekijk de prijzen van een beeldschermbril op sterkte.

Wat kost een set otoplastieken?

Bekijk de prijzen van otoplastieken.

Wat kost een zonnebril (op sterkte)?

Bekijk de prijzen van een zonnebril (op sterkte).

Wat is een bril van de baas?

Een bril van de baas is een Arbo-voorziening volgens artikel 20.1.9 van het Handboek Loonheffingen. Voor Arbo-voorzieningen geldt een gerichte vrijstelling die niet ten koste gaat van je vrije ruimte van de werkkostenregeling (WKR). Het gaat dan om voorzieningen die zorgen voor de veiligheid en gezondheid van de werknemer. De werknemer gebruikt de voorzieningen op de (thuis)werkplek of op een plaats waar je uitvoering geeft aan de Arbeidsomstandighedenwet.

Wat vergoedt mijn werkgever?

Vanuit de Arbowet is iedere werkgever verplicht ervoor te zorgen dat werknemers veilig hun werk kunnen doen.
Wanneer je een leesbril nodig hebt en beeldschermwerk verricht dan heb je recht op een beeldschermbril op sterkte, vergoed door de werkgever.
Wanneer je tijdens je werk in aanraking komt of kan komen met stoffen of materialen die splinters (of losse deeltjes) kunnen afgeven dan heb je recht op een veiligheidsbril op sterkte, vergoed door de werkgever.
Wanneer je dagelijks wordt blootgesteld aan schadelijke geluidsniveaus dan is je werkgever volgens de Arbowet verplicht om professionele gehoorbescherming (zoals otoplastieken) aan te bieden.
Wanneer blijkt dat zonlicht tijdens het werk een risico voor de veiligheid en gezondheid vormt dan is je werkgever verplicht een zonnebril (op sterkte) beschikbaar te stellen.