Doorgaan naar inhoud
Veiligheidsbrillen op maat

Hoe het werkt

Wij maken het bestellen eenvoudig

  • Vertrouwd door 4.000+ tevreden klanten
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • Eenvoudig bestellen en beheren
Bekijk hoe het werktDownload de brochure

Exclusieve partner van

Hans Anders Logo

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij maken het makkelijk

Seeh maakt het je makkelijk om beeldschermbrillen, veiligheidsbrillen of otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers. Je meldt jezelf eenmalig online aan, en nadat wij je gegevens verwerkt hebben sturen we je de inloggegevens toe.

Stap 1 + 2: Bestellen en aanmeten

Vervolgens maak je eenvoudig een opdrachtbon aan. Je medewerker kan met de opdrachtbon terecht bij één van de 260 Hans Anders vestigingen. De bril of gehoorbescherming wordt aangemeten door de specialistische opticiens en audiciens van Hans Anders. Wil je otoplastieken aan laten meten op locatie? Dat kan! Vanaf 5 personen per aanmeet sessie komen wij langs bij jou op locatie.

Stap 3 + 4: Uitlevering en facturatie

Zodra de beeldschermbril, veiligheidsbril en/of otoplastieken klaar zijn wordt er contact opgenomen met je medewerker. De aangemeten bril of otoplastieken kunnen vervolgens opgehaald worden op een tijdstip dat goed uitkomt. Na het uitleveren stuurt Seeh je de factuur. Je medewerkers hoeven zelf dus niks voor te schieten in de winkel. Zo zie je maar dat het jou nauwelijks extra tijd kost om voor je medewerkers een bril of otoplastieken te bestellen.

Dit is hoe het werkt

1. Bestellen

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon.

2. Aanmeten

Werknemer meet aan bij één van de Hans Anders winkels bij jou in de buurt.

3. Afronden

Werknemer haalt de bril op en werkgever ontvangt via 
ons de factuur in een eenvoudig overzicht.

Onze tevreden klanten

"Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf."

Alheembouw

Tina Van Damme
Preventieadviseur

"Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost. "

Makita

Suzan Dubbelman
HR Adviseur

"De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis."

Makita

Madelon Timmerman
Arbocoordinator

Bestel eenvoudig

De combinatie van een goede service, kwaliteitsproducten en een vlotte administratieve afhandeling maakt seeh de beste keuze voor bedrijven.

24/7 Rapportage en inzicht

Onze veiligheidsbrillen op sterkte zijn CE-gemarkeerd en onze veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de belangrijke EN-166 norm

Seeh Logo

100% Tevredenheidsgarantie

Wij gaan voor 100% tevredenheid. 

Beste prijs voor een compleet product

Aanmeten kan in een van de Hans Anders winkels bij jou in de buurt

Advies nodig?

  • Onze deskundigen zitten klaar om je te helpen.
  • Bel ons gerust +31 (0)85 065 30 56
  • Stuur ons een email
Neem contact op
Seeh brochure 2021