Doorgaan naar inhoud

Over ons

Wij staan bekend om de levering van producten van hoogwaardige kwaliteit die altijd voldoen aan de huidige strenge normeringen. Omdat al onze brillen en oordoppen op maat gemaakt worden is het draagcomfort erg hoog. Met onze excellente klanttevredenheidsscore voorzien wij meer dan 5000 bedrijven van onze op maat gemaakte producten.

Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen op sterkte

Met onze veiligheidsbrillen op sterkte bieden we de meest comfortabele veiligheidsbril met correctieglazen voor de beste prijs.

Lees verder
Veiligheidsbrillen

Beeldschermbrillen op sterkte

Een beeldschermbril op sterkte zorgt voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone.

Lees verder
Veiligheidsbrillen

Otoplastieken op maat

Wij helpen je graag met de juiste oordoppen op maat zodat je medewerker beschermd is tegen schadelijk geluid.

Lees verder
Seeh producten

De partner voor de zakelijke markt

Wij voorzien jullie graag van veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken.

Ik wil klant wordenDownload de brochure

Exclusieve partner van

Hans Anders Logo
Store service

Snelle service

Begin gelijk met bestellen

Store Service

100% tevredenheid

Wij lossen alles op

Store Service

400+ winkels

Welkom in elke Hans Anders

Store Service

5000+ bedrijven

gingen je voor

Bescherm. Beheer. Bespaar.

Zorg voor een naadloos verloop tussen tussen jouw aanvragen, bestellingen en de administratieve afhandeling met de Seeh Portal. Bespaar kosten door het voorkomen van ziekteverzuim en het bestellen van onnodige producten. Verminder het papierwerk en richt het bestel- en uitgifte proces efficiënt in met ons platform.

seehportal.com

Hoe het werkt

Met 20 jaar ervaring is Seeh de zakelijke partner voor veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken. We werken samen met Hans Anders om zakelijke klanten te voorzien van passende gelaatsbescherming. We zijn transparant over onze diensten en producten, communiceren helder en proberen onze klanten te ontzorgen door ze een simpel en duidelijk bestel- en beheersysteem aan te bieden.

Lees verder
Hoe het werkt

Samen met Hans Anders

Hans Anders is specialist in de markt van optiek en gehoor. Dit in combinatie met een groot bereik – er zit altijd een Hans Anders winkel bij jou in de buurt -, veel kennis van brillen en ervaring in het helpen van consumenten maakt Hans Anders ook een onmisbare partner voor de zakelijke markt. Hans Anders is bekroond met een geweldige prijs: de Shopping Award 2021 in de categorie Opticiens. Elke dag staan wij met plezier klaar om jou zowel in onze winkels als online de beste service voor de beste prijs te geven.

"De samenwerking met Seeh is erg prettig. Snelle communicatie, makkelijk systeem voor de opdrachtbonnen en altijd bereid om mee te denken met specifieke vragen vanuit het ziekenhuis."

Madelon Timmerman

Arbocoordinator Rode Kruis Ziekenhuis

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundige zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56
Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Seeh maakt het je makkelijk om beeldschermbrillen, veiligheidsbrillen of otoplastieken aan te schaffen voor je medewerkers. Je meldt jezelf eenmalig online aan, en nadat wij je gegevens verwerkt hebben sturen we je de inloggegevens toe.

Bekijk hoe het werkt
Beeldschermbrillen

Wat moet de werkgever vergoeden?

Een werkgever moet zorgdragen voor de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Maar hoe zit het eigenlijk met de vergoeding door de werkgever? We leggen het je graag uit. Lees hier meer de vergoedingen omtrent onze producten.

Lees verder

FAQ