Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

KEUZE UIT 750 MONTUREN!

Dat veel en intensief achter de computer zitten niet goed voor je is, dat wisten we al. Het kan tot allerlei nare klachten leiden als minder scherp zicht, vermoeidheid, hoofdpijn of nekpijn. Dat is waar de beeldschermbrillen van seeh. om de hoek komen kijken. Een beeldschermbril biedt de oplossing voor klachten die ontstaan door kantoorwerkzaamheden. Ze bieden ogen de juiste ondersteuning om goed en langdurig te kunnen werken, zonder dat dit tot klachten leidt. Want dat is wat je van een fijne werkplek mag verwachten.

DE JUISTE BEELDSCHERMBRIL VAN HANS ANDERS ZAKELIJK

De juiste beeldschermbril op sterkte wordt helemaal op maat gemaakt voor medewerkers. Bij seeh. kun je een beeldschermbril kopen die perfect past, met monturen die je probleemloos kunt dragen.

De sterkte van de glazen van een beeldschermbril wordt afgestemd op de ogen van je medewerker maar ook op de kijkafstand op het werk. Dus bij de keuze van de juiste beeldschermbril is ook de werkomgeving van groot belang. Doe je afwisselend werk of bestaat je baan voornamelijk uit beeldschermwerk? Verricht je veel werkzaamheden als lezen of vergaderen? Moet je in je functie veel van de ene naar de andere werkplek lopen? Al deze vragen zijn van belang bij het bepalen van de juiste beeldschermbril op sterkte voor jouw medewerkers.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
 • Beste prijs voor een compleet product

 • Snel en eenvoudig bestellen

 • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

KIES DE JUISTE BEELDSCHERMBRIL

Niet zeker welke beelschermbril je moet kiezen? Neem dan contact op met onze specialisten.

ENKELVOUDIGE GLAZEN

Enkelvoudige glazen worden ingezet bij statische werkzaamheden, zoals werkzaamheden waarin veel lees- en beeldschermwerk verricht wordt op dezelfde werkplek.

ENKELVOUDIGE NEXT GLAZEN

NeXt Glazen hebben een optimale glassterkte voor veraf zien en een ‘boost zone’ in het onderste gedeelte van het glas. Deze is speciaal aangepast aan de manier waarop brildragers tegenwoordig hun ogen gebruiken. In die ‘boost zone’ is de sterkte van het glas licht verhoogd om de oogspieren te ondersteunen en te ontspannen bij het kijken op bijvoorbeeld smartphones computers en tablets. Het helpt de ogen om gemakkelijker scherp te stellen waardoor oogstress wordt verminderd.

MULTIFOCALE GLAZEN

Multifocale glazen combineren sterkte voor veraf met sterkte voor dichtbij, zonder dat het aan de glazen te zien is. Met multifocale glazen schakel je gemakkelijk tussen dichtbij, het tussengebied en veraf doordat de glazen een natuurlijk verloop hebben van plus- naar minsterkte.

ONZE MULITFOCALE BEELDSCHERMBRILLEN

Niet zeker welke beelschermbril je moet kiezen? Neem dan contact op met onze specialisten.

WORKFORCE NEARVIEW

 • ingezet bij statische werkzaamheden
 • lees- en beeldschermwerk dat verricht wordt op dezelfde werkplek
 • scherp blikveld tot 1 meter afstand

WORKFORCE MIDVIEW

 • combinatie van beeldschermwerk, kantoorwerkzaamheden en vergaderen
 • vooral op korte afstand van het beeldscherm
 • scherp blikveld tot 2 meter afstand

WORKFORCE LONGVIEW

 • combinatie van beeldschermwerk, kantoorwerkzaamheden en vergaderen
 • speciaal voor dynamische functie
 • scherp blikveld tot 6 meter afstand

Beeldschermbrillen zijn afgestemd op de werkzaamheden en werkplek.

Zo weet je zeker dat de werkbril perfect bij de situatie aansluit. En dat merk je. Al veel ICT-bedrijven, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen, overheidsbedrijven en gemeentes maar ook kleinere bedrijven wisten de weg naar Hans Anders Zakelijk te vinden.

Maak keuze uit de steeds wisselende collectie van ruim 750 monturen en laat je overtuigen door de kwaliteit en service van seeh. en Hans Anders. Heb je nog vragen? Wij doen ons uiterste best om ze allemaal uitgebreid te beantwoorden. Graag zelfs.

Ja, ik wil vrijblijvende informatie