Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Gratis toolbox: Het belang van gehoorbescherming

icon-reading-time

3

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

In het kader van het bevorderen van een gezonde werkomgeving en het vergroten van de bewustwording rondom gehoorbescherming, zijn we verheugd om onze nieuwste resource aan te bieden: een gratis interactieve toolbox over het belang van gehoorbescherming. In een wereld waar lawaai een constante is, van de zoemende stadsdrukte tot de luidruchtige machines op het werk, is het belang van gehoorbescherming onmiskenbaar. Gehoorschade is een geleidelijk en vaak onomkeerbaar proces dat een diepgaande impact kan hebben op onze levenskwaliteit. Daarom introduceren we met enthousiasme onze gratis interactieve toolbox, een essentiële toolbox die is ontworpen om jouw team te informeren over het belang van gehoorbescherming.

Ontdek het belang van gehoorbescherming

Onze toolbox opent de deur naar een grondig inzicht in gehoorbescherming. Wist je dat de verplichting om gehoorbescherming te gebruiken al begint bij een gemiddelde dagdosis hoger dan 85 dB(A)? Of dat het risico op gehoorschade al aanwezig is bij 80 dB(A) na slechts 8 uur blootstelling? Deze feiten onderstrepen het cruciale belang van het nemen van preventieve maatregelen.

Wat zit er in deze gratis toolbox?

1. Gehoorbescherming: waarom en wat?

Een diepgaande blik op de noodzaak van gehoorbescherming in verschillende omgevingen en de wettelijke vereisten die werkgevers moeten volgen.

2. Interactieve ervaringen

Ontdek de risico's van lawaaislechthorendheid, de gevaren van hoge geluidsniveaus, en de impact van tinnitus met behulp van boeiende interactieve tools, waaronder een QR-code die leidt naar een audiofragment dat tinnitus simuleert.

3. Verschillende soorten gehoorbeschermers

Leer de voor- en nadelen van gehoorkappen, oorpluggen en otoplastieken kennen en ontdek welke gehoorbeschermer het beste bij je situatie past.

4. Kiezen van de juiste gehoorbescherming

Advies over hoe je de meest effectieve gehoorbescherming voor jouw behoeften kunt selecteren.

5. Quiz

Test en vergroot je kennis over gehoorbescherming met onze interactieve quiz, waardoor je een dieper inzicht krijgt dit essentiële onderwerp.

Download nu de gratis toolbox

Wij nodigen je uit om deze cruciale stap te zetten in het beschermen van je gehoor door onze gratis interactieve toolbox voor gehoorbescherming te downloaden.

Over Seeh

Bij Seeh begrijpen we het belang van zowel oog- als gehoorbescherming. Met meer dan 20 jaar ervaring en een samenwerking met Hans Anders, voorzien wij bedrijven van de noodzakelijke bescherming en advies. Onze commitment aan klanttevredenheid en een eenvoudig bestelproces maakt ons de betrouwbare keuze voor jouw behoeften op het gebied van veiligheid. Bescherm je gehoor vandaag nog. Download onze gratis toolbox en neem de controle over je auditieve gezondheid.

In deze toolbox bespreken we

  • Het belang van gehoorbescherming en de risico's van lawaai
  • Wettelijke vereisten voor gehoorbescherming
  • Ervaar tinnitus met je telefoon
  • Soorten gehoorbeschermers en hun toepassing
  • Het kiezen van de juiste gehoorbescherming
  • Interactieve quiz over gehoorbescherming
seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen