Hulp nodig? Bel ons gerust 085 065 3056
Veiligheidsbrillen

Kan ik een veiligheidsbril op sterkte bestellen bij Hans Anders?

Eva de Jongh

2/9/2022

Wanneer je bij Seeh een veiligheidsbril op sterkte bestelt, kun je gebruik maken van de service in elke Hans Anders winkel bij jou in de buurt. Seeh werkt exclusief samen met Hans Anders om horen en zien betaalbaar en veilig te maken voor iedereen.

Direct bestellen? Klik hier om klant te worden

Seeh is exclusieve partner van Hans Anders

Een beeldschermbril, veiligheidsbrillen, otoplastieken of zonnebrillen kopen voor je medewerkers is heel eenvoudig, zeker met de uitstekende service van Seeh en Hans Anders. Jouw medewerkers zijn welkom bij maar liefst 400+ Hans Anders vestigingen in heel Nederland. De audiciens en opticiens van Hans Anders helpen je werknemers graag. Dat geeft de mogelijkheid snel te schakelen en de kans om je door een professional van advies te laten voorzien. Bovendien nemen we jouw hele administratie uit handen. Hier heb je dus geen omkijken naar.

"Door de exclusieve samenwerking van Seeh en Hans Anders kun je als zakelijke klant van alle voordelen genieten wanneer je bij ons een veiligheidsbril op sterkte bestelt."

Geniet van alle voordelen als zakelijke klant

Hans Anders is op dit moment met 407 winkels actief in Nederland en België met oog- en hoorzorg. In 2021 wonnen we dankzij een succesvolle omnichannelstrategie de Shopping Award. Hans Anders en eyes+ more zijn lid van de branchevereniging UFON, de grootste belangenbehartiger van filiaalbedrijven en franchiseformules in de Nederlandse optiek branche.

"Je oren en ogen verbinden je met de mensen en de wereld om je heen. Ze helpen je om mee te kunnen doen in de maatschappij. Daarom heeft iedereen recht op goede oog- en hoorzorg, wie je ook bent."

Lees ook: "Moet ik als werkgever een veiligheidsbril vergoeden?"

Hoe werkt het zakelijk bestellen bij Hans Anders

Seeh maakt het je makkelijk om veiligheidsbrillen op sterkte aan te schaffen voor je medewerkers. Dit is hoe het werkt:

Hoe het werkt

1. Je meldt jezelf eenmalig online aan als klant bij Seeh

2. Vervolgens maak je eenvoudig een bestelbon aan voor je medewerker in de Seeh Portal. Jij bepaalt hier uit welke producten en lijnen je medewerkers mogen kiezen.

3. Jouw medewerker kan dan met deze bestelbon terecht bij één van de 400+ Hans Anders winkels. Het product wordt aangemeten door de specialistische opticiens en audiciens van Hans Anders.

4. Zodra het product klaar is zijn wordt er contact opgenomen met je medewerker. Het aangemeten product kan vervolgens opgehaald worden op een tijdstip wat goed uitkomt.

5. Na het uitleveren sturen wij jou de factuur in een eenvoudig overzicht.

Klik hier om te starten

Regel direct goede bescherming voor jouw medewerkers.

Geniet van zakelijke voordelen. Met meer dan 20 jaar ervaring geven we je graag gratis advies en helpen we je met een eenvoudig bestelproces.

  • Meld je vrijblijvend aan als klant
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • Meer dan 5.500 bedrijven gingen je voor