Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Kan ik een veiligheidsbril op sterkte bestellen bij Hans Anders?

icon-reading-time

4

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

Wanneer je bij Seeh een veiligheidsbril op sterkte bestelt, kun je gebruik maken van de service in elke Hans Anders winkel bij jou in de buurt. Seeh werkt exclusief samen met Hans Anders om horen en zien betaalbaar en veilig te maken voor iedereen.

Seeh is de exclusieve partner van Hans Anders

Een beeldschermbril, veiligheidsbril, zonnebril of otoplastieken of kopen voor je medewerkers is heel eenvoudig, zeker met de uitstekende service van Seeh en Hans Anders. Jouw medewerkers zijn welkom bij maar liefst 400+ Hans Anders vestigingen in Nederland en België. De audiciens en opticiens van Hans Anders helpen je werknemers graag. Dat geeft de mogelijkheid snel te schakelen en de kans om je door een professional van advies te laten voorzien. Bovendien nemen we jouw hele administratie uit handen. Hier heb je dus geen omkijken naar.

"Door de exclusieve samenwerking van Seeh en Hans Anders kun je als zakelijke klant van alle voordelen genieten wanneer je bij ons een veiligheidsbril op sterkte bestelt."

Geniet van alle voordelen als zakelijke klant

Hans Anders is op dit moment met meer dan 400 winkels actief in Nederland en België op het gebied van oog- en gehoorzorg. In 2021 won Hans Anders dankzij een succesvolle omnichannelstrategie de Shopping Award. Hans Anders en eyes+ more zijn lid van de branchevereniging UFON, de grootste belangenbehartiger van filiaalbedrijven en franchiseformules in de Nederlandse optiek branche.

"Je oren en ogen verbinden je met de mensen en de wereld om je heen. Ze helpen je om mee te kunnen doen in de maatschappij. Daarom heeft iedereen recht op goede oog- en hoorzorg, wie je ook bent."

Lees ook: "Moet ik als werkgever een veiligheidsbril vergoeden?"

Hoe werkt het zakelijk bestellen bij Hans Anders

Seeh maakt het je makkelijk om veiligheidsbrillen op sterkte aan te schaffen voor je medewerkers. Dit is hoe het werkt:

Hoe het werkt

1. Je maakt eenmalig online een account aan bij Seeh

2. Vervolgens maak je eenvoudig een bestelbon aan voor de medewerker in de Seeh Portal. Jij bepaalt hier uit welke producten en lijnen de medewerkers mogen kiezen.

3. De medewerker kan dan met deze bestelbon terecht bij één van de 400+ Hans Anders winkels. Het product wordt aangemeten door de specialistische opticiens en audiciens van Hans Anders.

4. Zodra het product klaar is zijn wordt er contact opgenomen met de medewerker. Het aangemeten product kan vervolgens opgehaald worden op een tijdstip wat goed uitkomt.

5. Na het uitleveren sturen wij de factuur in een eenvoudig overzicht.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen