Doorgaan naar inhoud
Hoe goed zijn Trivex brillenglazen?

Hoe goed zijn Trivex brillenglazen?

Misschien heb je er wel eens van gehoord: Trivex brillenglazen. Maar hoe goed zijn deze Trivex brillenglazen? We leggen het je graag uit in onze blog.

Trivex Brillenglazen

Super dun maar extreem sterk

Zijn deze Trivex brillenglazen echt zo goed? Het antwoord is JA. De functionaliteit van Trivex is zo goed dat de technologie ervan aanvankelijk voor militaire doeleinden werd gebruikt. Van een werkplek verwacht je dat je er veilig kunt werken. Maar wanneer je zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Met veiligheidsbrillen op sterkte waar Trivex brillenglazen standaard zijn, bied je jouw werknemers de meest comfortabele veiligheidsbril.

“De functionaliteit van Trivex is zo goed dat de technologie ervan aanvankelijk voor militaire doeleinden werd gebruikt.”

Voordelen van Trivex brillenglazen

  • Lichtste lens materiaal op de markt
  • Extreem krachtige stevigheid
  • Staat bekend om de optische helderheid
  • Erg geschikt voor rand loze monturen

Optimale bescherming met Trivex brillenglazen

Ik hoop dat je ondertussen overtuigd bent van de kracht van Trivex brillenglazen. Wij wel, want wij bieden standaard Trivex brillenglazen in onze veiligheidsbrillen. Onze Trivex brillenglazen voor veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de EN166-normen en bieden bescherming tegen stoten in combinatie met het stevige frame. Trivex brillenglazen bieden, naast de grote slagvastheid, het extra voordeel dat ze dunner kunnen worden geslepen dan normale lenzen zonder in te leveren op veiligheid. Hierdoor kan jouw werknemer werken met een veiligheidsbril die niet alleen voor helder zicht zorgt maar ook voor een geschikte glasdikte zorgt.

Trivex brillglazen

Bestel makkelijk jouw veiligheidsbrillen met standaard Trivex brillenglazen

Heb je nog vragen over Trivex brillenglazen? Stuur ons gerust een bericht via het contact formulier. Ben je op zoek naar een veiligheidsbril op sterkte voor je medewerkers? Wij hebben de meest comfortabele en best geprijsde veiligheidsbril met correctieglazen. Met keuze uit enkelvoudige glazen of multifocale glazen en zowel moderne kunststof als metalen monturen. Zo heeft je medewerker altijd een perfecte veiligheidsbril op sterkte. Aanmeten kan in elke Hans Anders winkel in de buurt.

Volgend artikel Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

Anderen bekeken ook