Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Hoe goed zijn Trivex brillenglazen?

icon-reading-time

3

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

Misschien heb je er wel eens van gehoord: Trivex brillenglazen. Maar hoe goed zijn deze Trivex brillenglazen? We leggen het je graag uit in deze blog.

Super dun maar extreem sterk

Zijn Trivex brillenglazen echt zo goed? Het antwoord is JA. De functionaliteit van Trivex is zo goed dat de technologie ervan aanvankelijk voor militaire doeleinden werd gebruikt. Van een werkplek verwacht je dat je er veilig kunt werken. Maar wanneer je zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Met veiligheidsbrillen op sterkte waar Trivex brillenglazen standaard zijn, bied je jouw werknemers de meest comfortabele veiligheidsbril op sterkte.

Voordelen van Trivex brillenglazen

  • Lichtste lensmateriaal op de markt
  • Extreem krachtige stevigheid
  • Staat bekend om de optische helderheid
Trivex brillgenglazen

Optimale bescherming met Trivex brillenglazen

Onze Trivex brillenglazen voor veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de EN166-norm en bieden bescherming tegen stoten in combinatie met het stevige frame. Trivex brillenglazen bieden, naast de grote slagvastheid, het extra voordeel dat ze dunner kunnen worden geslepen dan normale lenzen zonder in te leveren op de veiligheid. Hierdoor kan jouw werknemer werken met een veiligheidsbril op sterkte die niet alleen voor helder zicht zorgt maar ook voor een geschikte glasdikte.

Het verschil tussen Trivex en andere glasmaterialen (polycarbonaat, CR39 of gehard glas)

Bestel makkelijk jouw veiligheidsbrillen met standaard Trivex brillenglazen

Heb je nog vragen over Trivex brillenglazen? Stuur ons gerust een bericht via het contact formulier. Ben je op zoek naar een veiligheidsbril op sterkte voor je medewerkers? Wij hebben de meest comfortabele en best geprijsde veiligheidsbril met correctieglazen. Met keuze uit enkelvoudige glazen of multifocale glazen en zowel moderne kunststof als metalen monturen. Zo heeft je medewerker altijd een perfecte veiligheidsbril op sterkte. Aanmeten kan in elke Hans Anders winkel in de buurt.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen