Hulp nodig? Bel ons gerust 085 065 3056
Alle monturen voor veiligheidsbrillen (inclusief EN-166 normering)

Alle monturen voor veiligheidsbrillen (inclusief EN-166 normering)

Eva de Jongh

17/10/2022

SH001

Kunststof montuur. Het gewicht zonder glazen is 23 gram. Standaard worden onze veiligheidsbrillen op sterkte met Trivex glas geleverd. Dit model is beschikbaar met zonneglas. Aanmeten kan in elke Hans Anders in Nederland en België. Dit montuur voldoet aan de belangrijke En-166 normering en is CE-gemarkeerd. Wij leveren gratis etui, koord en brillendoek bij elke bestelling.

SH002

Kunststof montuur. Het gewicht zonder glazen is 20 gram. Standaard worden onze veiligheidsbrillen op sterkte met Trivex glas geleverd. Dit model is beschikbaar met zonneglas. Aanmeten kan in elke Hans Anders in Nederland en België. Dit montuur voldoet aan de belangrijke En-166 normering en is CE-gemarkeerd. Wij leveren gratis etui, koord en brillendoek bij elke bestelling.

SH003

Kunststof montuur. Het gewicht zonder glazen is 28 gram. Standaard worden onze veiligheidsbrillen p sterkte met Trivex glas geleverd. Dit model is beschikbaar met zonneglas. Aanmeten kan in elke Hans Anders in Nederland en België. Dit montuur voldoet aan de belangrijke En-166 normering en is CE-gemarkeerd. Wij leveren gratis etui, koord en brillendoek bij elke bestelling.

Lees ook: Hoe download ik een bestelbon?

SH004

Kunststof montuur. Het gewicht zonder glazen is 19 gram. Standaard worden onze veiligheidsbrillen op sterkte met Trivex glas geleverd. Dit model is beschikbaar met zonneglas. Aanmeten kan in elke Hans Anders in Nederland en België. Dit montuur voldoet aan de belangrijke En-166 normering en is CE-gemarkeerd. Wij leveren gratis etui, koord en brillendoek bij elke bestelling.

SH005 Matte Dark Blue

Kunststof montuur. Het gewicht zonder glazen is 18 gram. Standaard worden onze veiligheidsbrillen op sterkte met Trivex glas geleverd. Dit model is beschikbaar met zonneglas. Aanmeten kan in elke Hans Anders in Nederland en België. Dit montuur voldoet aan de belangrijke En-166 normering en is CE-gemarkeerd. Wij leveren gratis etui, koord en brillendoek bij elke bestelling.

SH005 Havana Brown

Kunststof montuur. Het gewicht zonder glazen is 18 gram. Standaard worden onze veiligheidsbrillen op sterkte met Trivex glas geleverd. Dit model is beschikbaar met zonneglas. Aanmeten kan in elke Hans Anders in Nederland en België. Dit montuur voldoet aan de belangrijke En-166 normering en is CE-gemarkeerd. Wij leveren gratis etui, koord en brillendoek bij elke bestelling.

Lees ook: Hoe goed zijn Trivex brillenglazen?

WS07

Metalen montuur. Het gewicht zonder glazen is 22 gram. Standaard worden onze veiligheidsbrillen op sterkte met Trivex glas geleverd. Dit model is beschikbaar met zonneglas. Aanmeten kan in elke Hans Anders in Nederland en België. Dit montuur voldoet aan de belangrijke En-166 normering en is CE-gemarkeerd. Wij leveren gratis etui, koord en brillendoek bij elke bestelling.

WS08

Metalen montuur. Het gewicht zonder glazen is 23 gram. Standaard worden onze veiligheidsbrillen op sterkte met Trivex glas geleverd. Dit model is beschikbaar met zonneglas. Aanmeten kan in elke Hans Anders in Nederland en België. Dit montuur voldoet aan de belangrijke En-166 normering en is CE- gemarkeerd. Wij leveren gratis etui, koord en brillendoek bij elke bestelling.

Kenzan

Metalen montuur. Het gewicht zonder glazen is 21 gram. Standaard worden onze veiligheidsbrillen op sterkte met Trivex glas geleverd. Dit model is beschikbaar met zonneglas. Aanmeten kan in elke Hans Anders in Nederland en België. Dit montuur voldoet aan de belangrijke En-166 normering en is CE- gemarkeerd. Wij leveren gratis etui, koord en brillendoek bij elke bestelling.

Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

Een goede veiligheidsbril op sterkte varieert in prijs. Een veiligheidsbril op sterkte kun je namelijk laten uitvoeren met verschillende coatings, afhankelijk van de werkzaamheden die je uitvoert. Zo kun je een veiligheidsbril op sterkte laten uitvoeren met een kraswerende laag, anti-reflectie coating en zelfs antistatische coating, waardoor je glazen vocht-, vet- en vuilafstotend zijn.  Daarnaast is de uitvoering van de glazen bepalend voor de prijs. Heb je een veiligheidsbril op sterkte nodig met enkelvoudige glazen of juist multifocale glazen? Wij helpen je graag met ons advies. Bel ons gerust op 085 065 30 56 of stuur ons een mail.

Klik hier om onze prijslijst te downloaden

Bij elke bestelling leveren wij gratis een brillendoekje, etui en koord.

Koord etui brillendoekje

Regel direct goede bescherming voor jouw medewerkers.

Geniet van zakelijke voordelen. Met meer dan 20 jaar ervaring geven we je graag gratis advies en helpen we je met een eenvoudig bestelproces.

Bril van Seeh - Hans Anders Zakelijk
  • Meld je vrijblijvend aan als klant
  • Ontdek waarom veel bedrijven vertrouwen op Seeh
  • Profiteer direct van exclusieve zakelijke voordelen