Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Wij vinden dat iedereen tevreden moet zijn

icon-reading-time

4

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

Wij vinden dat iedereen tevreden moet zijn. Je koopt namelijk niet dagelijks een bril of otoplastieken en je wil zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Seeh wil het jou gemakkelijk maken. We begrijpen dat het vinden van de perfecte bril of otoplastieken een persoonlijke aangelegenheid is. Daarom bieden we onze klanten de 100% tevredenheidsgarantie.

Wat houdt de 100% tevredenheidsgarantie in?

Dat betekent dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij volledig tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bril of otoplastieken, zullen we ons uiterste best doen om het probleem op te lossen. Of het nu gaat om een aanpassing, een vervanging of een terugbetaling, we zorgen ervoor dat jij tevreden bent.

Vanzelfsprekend heb je kwaliteitsgarantie waarmee je twee jaar lang garantie op productie- en materiaalfouten krijgt. En op onze otoplastieken krijg je ook nog drie maanden pasvormgarantie, omdat een otoplastiek gewoon prettig moet zitten.

Bij Seeh streven we naar de hoogste kwaliteit en service en onze ervaren professionals bieden deskundig advies en maatwerkoplossingen. Wij staan achter onze producten en streven ernaar om jouw tevredenheid te garanderen. Voor 100%.

Je medewerker tevreden, jij tevreden, wij tevreden!

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen