Doorgaan naar inhoud

Veiligheidsbrillen

RSS
 • Hoe reinig ik mijn veiligheidsbril?
  mei 24, 2022

  Hoe reinig ik mijn veiligheidsbril?

  Je bent bij Seeh op de juiste plek voor het aanschaffen van een veiligheidsbril op sterkte. Veiligheidsbrillen worden echter wel vies tijdens het dragen. Voor de levensduur en de werkveiligheid is het belangrijk om je bril regelmatig en goed schoon te maken om een goed zicht te behouden. Wij adviseren om de bril na elke werkdag te reinigen om krassen en andere schade te voorkomen. Maar hoe kun je dat het beste doen?
  Nu lezen
 • Wat is de EN 166 normering?
  maart 28, 2022

  Wat is de EN 166 normering?

  Wij staan bekend om de levering van producten van hoogwaardige kwaliteit die altijd voldoen aan de huidige strenge normeringen. Wat zijn deze normeringen? Lees meer over onze Europese normeringen in dit kennisartikel.
  Nu lezen
 • Wat kun je tegen droge ogen doen?
  maart 14, 2022

  Wat kun je tegen droge ogen doen?

  Droge ogen, veel mensen hebben er wel eens last van. Droge ogen kunnen erg vervelend aanvoelen en veroorzaken veel ongemak. In dit kennisartikel vertellen we je graag meer over de oorzaak van droge ogen en hoe je je ogen het beste kunt behandelen.
  Nu lezen
 • Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?
  september 21, 2021

  Wat kost een veiligheidsbril op sterkte?

  Van een werkplek verwacht je dat je er veilig kunt werken. Maar wanneer je zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Sommige werkomstandigheden eisen dan extra bescherming voor jouw ogen, want tijdens deze werkzaamheden komen er vaak schadelijke stoffen en/of materialen vrij waar we geen rekening mee houden. Een gewone bril kan deze bescherming dan niet bieden. Daarom zijn er veiligheidsbrillen op sterkte. Maar wat kost een veiligheidsbril op sterkte?
  Nu lezen