Wij leveren meer dan
alleen een computerbril op sterkte

  • Exclusieve partner van

Wij leveren meer dan
alleen een computerbril op sterkte

  • exclusieve partner van

wij ontzorgen jouw organisatie
beste prijs voor een complete bril
wij werken transparant en flexibel
gezonde en blije medewerkers

verhoog je werkcomfort met een computerbril

Dat veel en intensief achter de computer zitten niet goed voor je is, dat wisten we al. Het kan tot allerlei nare klachten leiden als minder scherp zicht, vermoeidheid, hoofdpijn of nekpijn. Dat is waar de computerbrillen van seeh. om de hoek komen kijken. Maar wat is een computerbril? De naam zegt het eigenlijk al: een computerbril op sterkte zorgt voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone. Een computerbril biedt de oplossing voor klachten die ontstaan door kantoorwerkzaamheden. Ze bieden ogen de juiste ondersteuning om goed en langdurig te kunnen werken, zonder dat dit tot klachten leidt. Want dat is wat je van een fijne werkplek mag verwachten.

Waarom een beeldschermbril belangrijk is

maatwerk computerbril van Hans Anders

Ben je op zoek naar een beeldschermbril voor je medewerkers? Bij ons zit je altijd goed. Wij hebben de beeldschermbril voor je medewerker die perfect past. Met keuze uit enkelvoudige glazen/multifocale glazen en meer dan 1000 monturen. Van Hans Anders huismerk tot je favoriete topmerken. Je meldt jezelf eenmalig online aan. Na ontvangst van je gegevens kun je eenvoudig en snel computerbrillen bestellen met ons makkelijke systeem. Heb je nog een vraag over de vergoeding van een beeldschermbril of computerbril op sterkte? Geen probleem, ook daarbij kunnen we je helpen.

Bekijk alle informatie in onze
brochure of stuur makkelijk door

1. Wij ontzorgen jouw organisatie

Wij begrijpen hoe belangrijk scherp zicht is, en wij begrijpen ook wat bedrijven allemaal voor hun medewerkers moeten doen. Daarom kiezen wij voor ontzorgen: via ons bestel- en beheerplatform wordt het aanvragen, bestellen en de administratieve afhandeling makkelijk. Na het aanmaken van een bestelbon is het mogelijk om in iedere dichtstbijzijnde Hans Anders winkel een computerbril te laten aanmeten. Jij focust je op je medewerkers, wij doen de rest.

Lees hier hoe wij jouw organisatie ontzorgen
beeldschermbril met blue filter beschermd tegen blauw licht

2. Wij werken transparant en flexibel

Dankzij ons online bestel- en beheerplatform maken we het makkelijk om een computerbril op sterkte te bestellen. Je stelt hierbij zelf je eigen pakket/regeling samen, afgestemd op jouw behoefte. Je betaald wat je besteld en je hebt nooit extra onverwachte kosten achteraf. Heb je nog een vraag over de vergoeding van een beeldschermbril of computerbril op sterkte? Geen probleem, ook daarbij kunnen we je helpen.

Lees hier meer over onze werkwijze
bij seeh heb je transparante prijzen zonder extra kosten achteraf

Binnen twee uur je computerbril op sterkte bestellen

Ons systeem zorgt voor een naadloos verloop tussen aanvraag, bestellen en de administratieve afhandeling. Binnen ons platform heb je 24/7 inzicht in het verbruik. Al je bestellingen worden overzichtelijk weergegeven en zijn eenvoudig te beheren. Hiermee bieden we controle over het budget en blijven de kosten beter beheersbaar. Op aanvraag is ons platform te koppelen aan jouw huidig inkoopsysteem.

Nu starten

3. Beste prijs voor een compleet product

Wanneer je van plan bent computerbrillen voor je medewerkers te kopen, wil je daarbij door de beste partij geholpen worden. De professional die weet wat je medewerkers nodig hebben, die alles weet van computerbrillen en die ook nog eens de meest uitgebreide keuze voor een heel aantrekkelijk prijs kan bieden. Dan verwacht je eigenlijk niet dat een computerbril zo weinig hoeft te kosten. Wij bieden je een complete computerbril, montuur, glazen en een coating zoals bijvoorbeeld bluefilter, gewoon voor de allerbeste prijs. Zo simpel is het.

Lees hier meer over onze prijzen

keuze uit onder andere

Bekijk alle informatie in onze
brochure of stuur makkelijk door

4. Blije en gezonde medewerkers met een computerbril op sterkte

Wist je dat bijna 4 op de 10 werknemers ten minste 6 uur per dag met een beeldscherm werkt? Nu we massaal thuiswerken is dit aantal zelfs vele malen hoger. Dit kan tot allerlei vervelende klachten leiden zoals: vermoeide ogen, gevoeligheid voor licht en zelfs nek- of rugpijn. Herkenbaar? Met onze partner Hans Anders hebben wij de oplossing gevonden om deze klachten te voorkomen: de computerbril op sterkte.

Hoe beeldschermbrillen bijdragen aan blije en gezonde medewerkers
blije en gezondere werknemers met een beeldschermbril van seeh

we helpen je graag verder

Klaar om te starten? Bel +31 (0)85 065 30 56 of vul ons aanmeldformulier in.

  • Beste prijs
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Klantvriendelijke specialisten
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >
Beste klant, lees hier onze informatie m.b.t. COVID-19 >