Doorgaan naar inhoud
Veiligheidsbril op sterkte

Veiligheidsbrillen op sterkte

Bestel makkelijk voor jouw organisatie

  • Vertrouwd door 5.000+ tevreden klanten
  • Exclusieve partner van Hans Anders
  • Eenvoudig bestellen en beheren
  • Altijd 100% tevredenheidsgarantie
Direct bestellenDownload de brochure

Exclusieve partner van

Hans Anders Logo

Veiligheidsbrillen op sterkte

Ben je op zoek naar een veiligheidsbril op sterkte voor je medewerkers? Wij hebben de meest comfortabele en best geprijsde veiligheidsbril met correctieglazen. Met keuze uit enkelvoudige glazen of multifocale glazen en zowel moderne kunststof als metalen monturen. Zo heeft je medewerker altijd een perfecte veiligheidsbril op sterkte. Aanmeten kan in een Hans Anders winkel in de buurt.

Van een werkplek verwacht je dat je er veilig kunt werken. Maar wanneer je zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Met onze veiligheidsbrillen op sterkte bieden we de meest comfortabele veiligheidsbril met correctieglazen voor de beste prijs.

Wij vinden dat de glazen van onze veiligheidsbrillen van de allerbeste kwaliteit zijn. Ze zijn van zeer hoogwaardig kunststof, ze zijn sterk en hebben een hoge optische kwaliteit, die in alle werkgebieden meerwaarde biedt ten opzichte van de traditionele glastypes. Daarnaast is het draagcomfort van onze veiligheidsbril op sterkte voor de brildrager hoog door het zeer lage gewicht van het glas.

Beschermd

Onze veiligheidsbrillen bieden bescherming tegen impact van buitenaf.

Gecertificeerd

Onze veiligheidsbrillen op sterkte zijn CE-gemarkeerd en onze veiligheidsbrillen op sterkte voldoen aan de belangrijke EN-166 norm.

Veiligheidsbrillen op sterkte

Ruime keuze

Je medewerkers hebben voor hun veiligheidsbril op sterkte de keuze uit zowel moderne kunststof als metalen monturen. Bekijk alle monturen.

Aanmeten bij elke Hans Anders

Aanmeten kan in een Hans Anders winkel bij jou in de buurt

Perfect op maat

De werkbril wordt helemaal op maat gemaakt. De sterkte wordt opgemeten door de specialistische opticiens van Hans Anders en wordt afgestemd op de ogen van je medewerkers. Zij hebben de keuze uit verschillende glas uitvoeringen. Is je medewerker verziend of bijziend? Geen enkel probleem! Heeft je medewerker een veiligheidsbril nodig met een leesgedeelte? Ook dat is geen enkel probleem. Je medewerker kan kiezen uit een enkelvoudige veiligheidsbril of multifocale veiligheidsbril. Multifocaal wordt ook wel varifocus genoemd. Zo heeft je medewerker altijd een veiligheidsbril perfect op maat met de juiste correctieglazen.

Veiligheidsbril op maat

"Dankzij de kwaliteit van ons glas en goede bescherming tegen impact van buitenaf hebben al veel bedrijven uit de bouw, industrie, chemie, petrochemie en installatiewereld ons weten te vinden."

Veiligheidsbrillen op maat

Snel en makkelijk bestellen

Met onze makkelijke systeem bestel je eenvoudig werkbrillen op sterkte voor je medewerkers. Dankzij de kwaliteit van ons glas en goede bescherming tegen impact van buitenaf hebben al veel bedrijven uit de bouw, industrie, chemie, petrochemie en installatiewereld ons weten te vinden.

Wij maken dan ook graag de beste werkbril op sterkte. Tegen de beste prijs natuurlijk, want ook dat is Seeh. Aanmeten kan in een van de 260 Hans Anders winkels. Kom je er niet uit welke veiligheidsbril je het beste kunt kopen voor je medewerkers? Wij geven je graag vrijblijvend advies. Daar zijn we voor.

Download onze brochure

Dit is hoe het werkt

Stap 1

1. Bestellen

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon.

Stap 2

2. Aanmeten

Werknemer meet aan bij één van de Hans Anders winkels bij jou in de buurt.

Stap 3

3. Afronden

Werknemer haalt de bril op en werkgever ontvangt via 
ons de factuur in een eenvoudig overzicht.

FAQ

Dit zeggen onze klanten

"Wij werken al een tijd met Seeh en zijn erg blij met de producten en service. Het online systeem werkt heel handig en als er iets niet goed gaat wordt dit direct naar tevredenheid opgelost. "

Alheembouw

Tina Van Damme
Preventieadviseur

"Seeh biedt onzen mensen een keuze uit trendy veiligheidsbrillen. Geen extra afspraak bij de oogarts nodig want de Hans Anders opticiens kunnen de sterkte opmeten in de winkel zelf."

Makita

Suzan Dubbelman
HR Adviseur

Support

Persoonlijk advies nodig?

Onze deskundigen zitten klaar om je te helpen.

Stuur een bericht+31 (0)85 065 30 56