Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

Snel en eenvoudig bestellen

3000+ actieve klanten

20+ jaar ervaring

Wij werken samen met

Van een werkplek verwacht je dat je er veilig kunt werken. Maar wanneer je zicht verminderd is, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden. Met de Superior Line en Top Line veiligheidsbrillen van Hans Anders Zakelijk bieden we de meest complete veiligheidsbril met correctieglazen voor de scherpste prijs. De veiligheidsbrillen van de Superior Line en Top Line zijn uitgevoerd met de nieuwste generatie glazen die in praktisch alle werkgebieden meerwaarde bieden ten opzichte van de traditionele glastypes.

WAT MAAKT ONZE VEILIGHEIDSBRIL OP STERKTE ZO BIJZONDER?

Wij vinden dat ons (veiligheidsbril)glas van de allerbeste kwaliteit is. Het is van een zeer hoogwaardig kunststof, het is sterk en heeft een hoge optische kwaliteit. Het glas biedt ogen bescherming tegen schadelijke UV-straling (UV-absorptie tot 395 nm). En door het zeer lage gewicht van het glas biedt onze veiligheidsbril voor brildragers een hoog draagcomfort. Ook niet geheel onbelangrijk toch?

De goede optische kwaliteiten van het materiaal en de veredelingen in de verschillende modellen verhogen dit comfort nog eens verder. We bieden de actieve brildrager hiermee een betrouwbare, sterke en veilige werkbril of veiligheidsbril op sterkte. Wat hij ook doet en waar hij ook werkt. Al onze veiligheidsbrillen zijn CE-gemarkeerd, voldoen aan de voor de veiligheidsbril belangrijke EN-166 norm en bieden bescherming tegen impact van buitenaf. Nog een extra bewijs voor onze kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vrijblijvend advies nodig?

Bel een van onze specialisten

+31 (0)85 065 30 56
 • Beste prijs voor een compleet product

 • Snel en eenvoudig bestellen

 • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

Comfortabele veiligheidsbrilllen

seeh maakt het voor jou mogelijk om eenvoudig en snel comfortable veiligheidsbrillen op sterkte aan te schaffen voor je medewerkers.

Kenzan

Chique retro-look montuur met polycarbonaat zijkapjes.

 • Kleur: Bruin / Grijs
 • Materiaal: Metaal

WS08

Modern metalen montuur met polycarbonaat zijkapjes.

 • Kleur: Gunmetal
 • Materiaal: Metaal

WS07

Metalen montuur met elegante rechthoekige vorm en polycarbonaat zijkapjes.

 • Kleur: Gunmetal
 • Materiaal: Metaal

VEILIGHEIDSBRIL MET LEESGEDEELTE

Veiligheidsbril met de juiste correctieglazen? Wanneer u verziend bent, oftewel het lezen en kijken van dichtbij wat minder soepel gaat, dan biedt een veiligheidsbril met leesgedeelte uitkomst. Hiervoor zijn verschillende opties, maar veelal wordt gekozen voor een multifocale veiligheidsbril, ook wel varifocus genoemd.

Doordat de overgang tussen de verschillende sterktes heel natuurlijk verloopt, voelt de varifocale veiligheidsbril comfortabel en minder vermoeiend aan.

Eenvoudig en snel veiligheidsbrillen bestellen bij seeh

seeh. en Hans Anders maken het je wel erg gemakkelijk om een veiligheidsbril aan te schaffen voor je medewerkers.

1

Werkgever bestelt en ontvangt bestelbon

2

Werknemer meet aan bij Hans Anders

3

Ophalen en controleren bij Hans Anders

4

Werkgever ontvangt via seeh. de factuur

Direct klant worden
 • Beste prijs voor een compleet product
 • Snel en eenvoudig bestellen
 • Klantvriendelijke specialisten die direct bereikbaar zijn

ONLINE VEILIGHEIDSBRILLEN BESTELLEN

Dankzij de kwaliteit van ons glas, het gebruik van de meest moderne technieken en de goede bescherming tegen impact van buitenaf hebben al veel bedrijven uit de bouw, industrie, chemie, petrochemie en installatiewereld ons weten te vinden. Wij maken dan ook graag de beste werkbril op sterkte.

Welke veiligheidsbril op sterkte van Hans Anders past het beste bij jouw medewerkers en hun werkomgeving? Bekijk op je gemak ons aanbod en vind de juiste veiligheidsbril op sterkte waarmee je de eerste stap naar veiligheidsbrillen kopen kunt zetten.

Kom je er niet uit welke veiligheidsbril je het beste kunt kopen voor je medewerkers? Wij geven je graag vrijblijvend advies over werkbrillen. Daar zijn we voor.

Ja, ik wil vrijblijvend advies