Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Goed werkgeverschap start met maatwerk in bescherming

icon-reading-time

3

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

Als werkgever heb je de verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving voor je werknemers. Goed werkgeverschap begint dan ook bij het beschikbaar stellen van de juiste beschermingsmiddelen. Of het nu gaat om beschermende kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen of andere vormen van bescherming, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je werknemers de juiste beschermingsmiddelen hebben om hun werk veilig en gezond uit te kunnen voeren.

Door regelmatig aandacht te besteden aan veiligheid en gezondheid op de werkvloer, zorg je ervoor dat je werknemers zich bewust blijven van de risico's en hoe deze te vermijden.

Het beschikbaar stellen van beeldschermbrillen op sterkte, veiligheidsbrillen op sterkte, zonnebrillen (op sterkte) en otoplastieken is zeker een belangrijk onderdeel van een goed werkgeverschap. Het zorgt ervoor dat werknemers in staat zijn om hun werk veilig en gezond uit te voeren, zonder dat ze worden blootgesteld aan risico's op het gebied van zicht en gehoor.


Beeldschermbril op sterkte

Een beeldschermbril kan helpen om de belasting op de ogen te verminderen bij medewerkers die veel tijd achter een computer doorbrengen. Dit kan klachten zoals vermoeide ogen, hoofdpijn en nek- en schouderklachten voorkomen of verminderen.

Veiligheidsbril op sterkte

Veiligheidsbrillen zijn van belang om de ogen van medewerkers te beschermen tegen mogelijke gevaren op de werkvloer, zoals rondvliegende deeltjes of chemische stoffen. Het beschikbaar stellen van deze brillen kan voorkomen dat medewerkers oogletsel oplopen.

Otoplastieken

Otoplastieken zijn oordoppen op maat die het gehoor beschermen tegen lawaai op de werkvloer. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn in lawaaierige omgevingen waar medewerkers dagelijks worden blootgesteld aan harde geluiden. Het beschikbaar stellen van otoplastieken kan voorkomen dat medewerkers gehoorbeschadiging oplopen.

Zonnebril (op sterkte)

Wanneer je veel buiten werkt, is het essentieel om je ogen te beschermen tegen de schadelijke uv-straling van de zon. Wij bieden samen met Hans Anders zonnebrillen op sterkte of zonder sterkte voor de zakelijke markt.

Door het beschikbaar stellen van deze hulpmiddelen toont een werkgever zorg voor de gezondheid en veiligheid van zijn werknemers. Dit kan bijdragen aan een betere werksfeer, meer productiviteit en minder verzuim door klachten of letsel.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen