Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

NeXt glazen: enkelvoudige glazen tegen digitale oogstress

icon-reading-time

4

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

Omdat we in een digitaal tijdperk leven maken we steeds meer gebruik van digitale apparaten. De enorme toename van het beeldschermgebruik van de televisie, de computer, de smartphone en de tablet vraagt van onze ogen om gedurende langere tijd op korte afstanden te focussen.

Met de toename van het aantal apparaten met een digitaal beeldscherm neemt ook het aantal uren dat we er gebruik van maken toe. Het gemiddeld aantal uren dat men op beeldschermen kijkt is inmiddels 8-10 uur per dag.

Het gedurende lange tijd schakelen tussen dichtbij en zeer dichtbij kan digitale oogstress veroorzaken.

Wat zijn de symptomen van digitale oogstress?

Het veelvuldig gebruik van digitale apparaten vergt veel inspanning van je ogen. Doordat je ogen lang moeten scherpstellen op een korte kijkafstand worden je ogen overbelast en vermoeid. En wanneer je dan ook nog regelmatig tussen verschillende apparaten wisselt moeten je ogen nog harder werken.

Tijdens langdurig en ingespannen beeldschermwerk vergeten we vaak te knipperen waardoor we droge, branderige ogen krijgen.

Door de voortdurende spanning van de oogspieren kun je ook hoofdpijn krijgen. En zo zijn er meer klachten die ontstaan door digitale oogstress, zoals pijn aan de schouders, nek en rug.

Een enkelvoudige bril met NeXt glazen kan de oplossing bieden.

Een enkelvoudige bril met NeXt glazen verlicht digitale oogstress en vermindert de symptomen ervan. Al vanaf 2 uur beeldschermgebruik per dag zorgt de bril voor veel meer ontspanning van de ogen. Voorkomen is beter dan genezen!

Voor wie is een enkelvoudige bril met NeXt glazen geschikt?

NeXt enkelvoudige brillenglazen zijn geschikt voor iedereen in de leeftijd van 15 tot ongeveer 40 jaar, die minimaal 2 uur per dag naar een beeldscherm kijkt of andere werkzaamheden op een korte kijkafstand uitvoert.

NeXt enkelvoudige brillenglazen laten je superscherp en comfortabel zien op verschillende (korte) afstanden.

Monturen

De keuze van het montuur bepaal je zelf. Op het bestelformulier kun je als werkgever vooraf aangeven of gekozen mag worden uit de gehele huismerkcollectie van Hans Anders, of dat er tegen een geringe meerprijs ook gekozen mag worden uit de collectie van A-merken: een assortiment van meer dan 750 modellen dat constant wordt vernieuwd.

Je werknemers zijn welkom bij alle Hans Anders vestigingen in heel Nederland voor het aanmeten van de juiste beeldschermbril van Seeh. Op dit moment werken er bij Hans Anders 350 gediplomeerde opticiens en audiciens. Zo krijg je altijd de beste hulp bij het aanmeten van je beeldschermbril.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen over ons, onze producten of onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij willen je graag meer vertellen. Bel ons gerust op +31 (0)85 065 30 56 of stuur ons een mail.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen