Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.
Hans Anders ZakelijkInloggen

Verbeter je werkhouding met een beeldschermbril op sterkte

icon-reading-time

4

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

Het gebruik van een beeldschermbril op sterkte kan niet alleen helpen om beter te zien tijdens het werken achter een computer, maar het kan ook de werkhouding verbeteren. Veel mensen die regelmatig achter een computer werken, hebben de neiging om voorover te buigen of hun hoofd te kantelen om het beeldscherm beter te kunnen zien. Dit kan leiden tot nek-,schouder- en rugklachten. Een goede werkhouding is essentieel om comfortabel en productief te werken. Als je veel tijd achter een beeldscherm doorbrengt, kan een beeldschermbril op sterkte een enorme verbetering zijn voor je werkhouding.

Een beeldschermbril op sterkte kan zelfs bijdragen aan een betere concentratie en productiviteit.

Een beeldschermbril op sterkte is ontworpen om de afstand tussen de ogen en het beeldscherm te optimaliseren, zodat de gebruiker een natuurlijke en ontspannen houding kan aannemen tijdens het werken. Dit kan helpen om spanning en vermoeidheid te verminderen, en kan zelfs bijdragen aan een betere concentratie en productiviteit.

Bovendien worden onze beeldschermbrillen op sterkte aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker. Dit betekent dat de sterkte van de glazen kan worden aangepast aan de specifieke afstand tussen de ogen en het beeldscherm, waardoor de bril nog effectiever wordt. Doordat de bril is afgestemd op de juiste afstand, hoef je minder te turen en te buigen om het scherm te zien, waardoor je houding verbetert en spanningen in de nek en schouders worden verminderd.

Wanneer je vaak last hebt van vermoeide of geïrriteerde ogen na een lange dag werken op een beeldscherm, overweeg dan om een beeldschermbril op sterkte aan te schaffen. Het kan een aanzienlijke verbetering zijn voor je werkhouding en comfort, wat uiteindelijk kan leiden tot een hogere productiviteit en minder vermoeidheid aan het eind van de dag.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen