Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Ontdek Ciircle, de nieuwe circulaire brillencollectie van Hans Anders

icon-reading-time

5

minuten leestijd

Terug naar kennisbank

Nexeye introduceert Ciircle!

Hans Anders maakt onderdeel uit van optiekgroep nexeye, een succesvol en ambitieus omnichannel retailplatform dat op dit moment bestaat uit drie value-for-money optiekmerken.

nexeye introduceert Ciircle –een circulaire eyewearcollectie met monturen gemaakt van oude brillen en restafval dat overblijft bij de productie van nieuwe monturen. De collectie is onderdeel van de ambitie van nexeye om de operatie te verduurzamen. De brillencollectie van Ciircle is modern, gedurfd, luxe en voorzien van verfijnde details. Ontworpen voor iedereen die een statement durft te maken met een bril. En tegelijk de perfecte keuze voor de milieubewuste consument. De volledige Ciircle collectie, bestaande uit 23 unisex monturen, is nu verkrijgbaar in de winkels van Hans Anders, Direkt Optik en eyes + more.

Circulaire brillen

De monturen zijn gemaakt van REGRIND-acetaat. REGRIND-acetaat is samengesteld uit gerecyclede, onverkochte en gebruikte brilmonturen. Aangevuld met ongebruikt restmateriaal van nieuwe acetaatplaten, wordt dit volledig vermalen en verwerkt tot nieuw acetaat.

Naast de kwaliteit en betaalbaarheid van de producten van nexeye speelt ook verduurzaming van het productieproces een grote rol en wil nexeye graag een bijdrage leveren aan het leefbaar houden van de wereld en de maatschappij.

De categorymanagers van nexeye zien bij hun bezoeken aan fabrieken een groeiende betrokkenheid van leveranciers bij het productieproces, dat zij dat ook schoner en duurzamer willen maken. Ze blijven in gesprek met hen en zoeken samen naar duurzamere oplossingen. Restafval dat vrijkomt bij de productie van monturen is materiaal van hoge kwaliteit dat uitstekend kan worden hergebruikt zodat het onnodig is om steeds nieuwe grondstoffen te gebruiken. Met het uitgangspunt dat een bril gemaakt van hergebruikte materialen nog mooier is, is nexeye in gesprek gegaan met een leverancier die restafval en oude monturen gebruikt voor de productie van nieuwe kunststof monturen. En zo werd het merk Ciircle en de collectie van 23 monturen ontwikkeld.

Circulaire beeldschermbrillen

Ontdek de monturen die mode met milieubewustzijn verenigen. Deze nieuwe monturen kun je gebruiken voor het zoeken van je nieuwe beeldschermbril. Bezoek een Hans Anders winkel en ervaar de toekomst van duurzame eyewear.

seeh-logo

Wij voorzien bedrijven van passende oog- en gehoorbescherming. In samenwerking met Hans Anders bieden wij daarbij gratis advies en een eenvoudig bestelproces aan.

Met de hoogste klanttevredenheid en beoordeling in de zakelijke markt, zijn wij de betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Zakelijk account aanmaken
Exclusieve partner van
hans-anders-zakelijk

Ontdek meer artikelen