Doorgaan naar inhoud
Wat kost een beeldschermbril op sterkte?

Wat kost een beeldschermbril op sterkte?

Een beeldschermbril op sterkte is een goede optie wanneer je een groot deel van je tijd besteedt achter een scherm of als je wel eens klachten ervaart, zoals rug- en nekpijn of vermoeide ogen. Een beeldschermbril op sterkte zorgt namelijk voor scherp zicht achter je computer, tablet of smartphone. Welke sterkte je ook hebt, door het speciale glas hoeven je ogen zich minder in te spannen en raken ze minder snel vermoeid. Daarbij zorgt de beeldschermbril ervoor dat je niet meer met een gespannen houding achter je beeldscherm zit. Kortom, met een beeldschermbril verhoog je je eigen werkcomfort tijdens het thuiswerken of op kantoor én voorkom of minimaliseer je vervelende lichamelijke klachten. Maar wat kost een beeldschermbril eigenlijk?

Wat bepaalt de prijs van een beeldschermbril op sterkte?

Een beeldschermbril is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijscategorieën. De prijs van een beeldschermbril hangt bijvoorbeeld af van welke collectie monturen je kiest. Kies je voor een topmerk montuur zoals Ray Ban of kies je voor een huismerk montuur van Hans Anders? Daarnaast hangt de prijs af van de uitvoering van de glazen. Heb je een enkelvoudige beeldschermbril of multifocale beeldschermbril nodig? Tenslotte speelt ook je oogsterkte een rol. Wellicht moeten je glazen verdund worden, om te voorkomen dat je glazen te dik worden. Dit zorgt voor meer comfort.

Wat kost een beeldschermbril bij Hans Anders Zakelijk?

Wanneer je van plan bent beeldschermbrillen voor je medewerkers te kopen, dan wil je daarbij door de beste partij geholpen worden. De professional die weet wat je medewerkers nodig hebben, die alles weet van beeldschermbrillen en die ook nog eens de meest uitgebreide keuze voor een heel aantrekkelijk prijs kan bieden. Dan verwacht je eigenlijk niet dat een beeldschermbril zo weinig hoeft te kosten. Wij bieden je een complete beeldschermbril, montuur, glazen en een coating zoals bijvoorbeeld bluefilter, gewoon voor de allerbeste prijs. Zo simpel is het. Wil je de volledige prijslijst zien of een advies op maat? Neem contact met ons op.

 

Vorig artikel Beeldschermbril online bestellen?
Volgend artikel Verschil tussen een beeldschermbril, leesbril en gewone bril